Stiri mondene

Xonia s-a despărțit de iubitul ei, Michael! În ce relații au rămas cei doi: „Nu mai sunt într-o relație”

Xonia s-a despărțit de iubitul ei, Michael! În ce relații au rămas cei doi
Xonia s-a despărțit de iubitul ei, Michael! În ce relații au rămas cei doi [Sursa foto: Instagram]
Xonia și iubitul ei milionar, Michael, nu mai formează un cuplu. Primele declarații ale artistei!

Xonia, una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste din țara noastră, s-a despărțit de iubitul ei, Michael. Dacă în trecut se tot zvonea că se mai certau, de data aceasta, Xonia a anunțat că au pus punct relației. În cadrul unui interviu oferit recent pentru Viva.ro, cântăreața a recunoscut că este o femeie liberă. Cu această ocazie, Xonia le-a dezvăluit fanilor în ce relații a rămas cu fostul partener de viață.

Deși au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi au rămas prieteni și se susțin în continuare unul pe celălalt.

Xonia s-a despărțit de iubitul ei, Michael! În ce relații au rămas cei doi
Xonia s-a despărțit de iubitul ei, Michael! În ce relații au rămas cei doi[Sursa foto: Instagram]

„Eu nu mai sunt într-o relație, dar Michael a fost foarte bucuros pentru mine când a aflat că voi participa la emisiunea pe care el o urmărește în America de ani de zile și îi place la nebunie. Am rămas buni prieteni și ne susținem în continuare”, a spus Xonia.

Xonia s-a despărțit de iubitul ei, Michael! În ce relații au rămas cei doi
Xonia s-a despărțit de iubitul ei, Michael! În ce relații au rămas cei doi[Sursa foto: Instagram]

Xonia, dezvăluiri despre familia ei: „D atorită lor am avut parte de succesul pe care l-am avut pe plan muzical”  

Xonia, Loredana Sachelaru pe numele din buletin, a fost născută și crescută în Melbourne, Australia, însă a venit în România la 19 ani, după ce a primit o invitație la un concurs de frumusețe. La scurt timp, vedeta a lansat prima melodie, „ My Beautiful One ”, care a avut un succes răsunător. În continuare, artista și-a deschis sufletul și a mărturisit faptul că familia sa a susținut-o întotdeauna și lor le datorează succesul de care se bucură astăzi.  

Citeste si: XONIA, Thom Colvin și Burak Cilt au lansat piesa ”Why Lie”

„România și românii m-au acceptat și aici a devenit casa mea, cu toate că eram departe de familia mea, care locuiește în continuare în Australia. Am o relație extrem de apropiată cu tatăl, mama și fratele meu, țin foarte mult la familie.  Ne auzim în fiecare zi de două ori, și asta a fost una dintre greutățile pe care le-am avut, să nu știu ce face și cum este familia mea.  Întotdeauna m-au sprijinit în orice decizie pe care am luat-o și datorită lor am avut parte de succesul pe care l-am avut pe plan muzical.  Nu a contat că le-a fost greu, dată fiind distanța dintre noi, cât a contat să mă vadă pe mine fericită și să mă lase să îmi realizez visurile. ”, a mai povestit Xonia pentru sursa menționată mai sus.