Stiri mondene

Xonia are un iubit taiwanez. A dezvăluit totul despre relația lor la „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Xonia - Bravo, ai Stil! Celebrities
Xonia - Bravo, ai Stil! Celebrities [Sursa foto: Instagram]
Xonia a dezvăluit în cadrul competiției din care face parte că este într-o relație de aproape un an și este foarte fericită.

Frumoasa cântăreață care participă la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, a vorbit pentru prima dată despre viața ei personală. Xonia a dezvăluit că și-ar dori foarte mult să se căsătorească și pentru că nimeni din platou nu știa care este situația amoroasă a vedetei, a pornit o întreagă dezbatere.

„Eu cred că mă căsătoresc că mă tot împiedic. După ce se termină emisiunea mă voi întoarce în Statele Unite și am discutat că o să mergem să fac cunoștință cu familia lui.

Este din Taiwan, dar locuiește în State. Este dezvoltator de imobiliare și sunt foarte mândră de el. Tocmai a terminat luna aceasta un conac de 55 de milioane”,  a declarat Xonia în cadrul competiției din care face parte. 

Xonia a mai spus că s-a cunoscut cu iubitul ei în urmă cu 7-8 ani când s-a dus pentru ultima dată în State. Împreună sunt de aproape un an și este foarte fericită în această relație.

A venit în România pentru a rezolva niște probleme și între timp a acceptat și participarea în cadrul show-ului de stil, iar imediat după terminarea competiției se va întoarce în Statele Unite ale Americii. 

Xonia - Bravo, ai Stil! Celebrities
Xonia - Bravo, ai Stil! Celebrities[Sursa foto: Instagram]

Xonia a stârnit invidia colegelor de platou 

La auzul veștilor că artista este într-o relație cu un bărbat potent financiar, celelalte concurente au început o dezbatere pe această temă.

Ba chiar, la un moment dat, Oana Radu a spus că este „fraieră că s-a căsătorit din dragoste”. În consecință, Xonia a încercat să le calmeze pe fete spunând că nu este milionară încă, având în vedere că nu este soția lui.

Xonia - Bravo, ai Stil! Celebrities
Xonia - Bravo, ai Stil! Celebrities[Sursa foto: Instagram]

„Nu pot să zic că sunt milionară. Aștept totuși inelul, dar dacă tot mă împiedic zic că se va întâmpla și lucrul ăsta. Aș fi vrut un inel de diamant. E cam 200-250 de mii...”, a mai spus Xonia. 

La testimonialele de după terminarea emisiunii, Xonia a spus că simțea nevoia să iasă și ea în evidență cu ceva, motiv pentru care a povestit despre relația cu iubitul ei. 

Nu știe de fapt nimeni. Este pentru prima oară când am deschis subiectul ăsta, în primul rând pentru că făcea parte din povestea mea și am și ales o piesă care avea legătură. Am zis că ar trebui să fiu puțin mai vocală, cel puțin dacă nu am un conflict sau ceva de genul ăsta cu fetele, măcar să împart cu cei de acasă lucrul care mi se întâmplă și ăsta este unul dintre lucrurile din viața mea pe care cu mare drag pot să-l împart”