Lansări muzicale

VUNK se pregătește să lanseze un nou album - ”Vernisaj”

VUNK lansează albumul Vernisaj
VUNK lansează albumul Vernisaj [Sursa foto: Instagram]
VUNK le-a dat cea mai bună veste fanilor săi. Trupa pregătește lansarea unui nou album, intitulat ”Vernisaj”.

VUNK pregătește lansarea celui mai nou album, „Vernisaj”, o colecție de duete, alături de unele dintre cele mai bune voci feminine din industria muzicală românească. Printre personajele feminine prezente pe album se numară Irina Rimes, Ioana Ignat, Alexandra Stan, Lidia Buble, Feli, Andra sau Holy Molly și multe altele, alături de care trupa a lansat unele dintre cele mai frumoase piese de dragoste cunoscute de public.

VUNK se pregătește să lanseze un nou album
VUNK se pregătește să lanseze un nou album[Sursa foto: Instagram]

Materialul discografic va fi disponibil fizic, in format vinyl, dar și pe platformele digitale de streaming, începând cu data de 9 decembrie, însă fanii îl pot pre-comanda deja online, în varianta cu autograful artiștilor. Lansarea noului LP vine împreună cu un concert, intitulat tot "Vernisaj”, la Sala Polivalenta, pe data de 13 Decembrie. 

Citește și: Vunk a lansat albumul acustic „Numai la doi”

"În decembrie lansăm <<Vernisaj>>, primul nostru disc pe vinil, prima noastră placă! Am strâns 14 dintre duetele din istoria noastră de aproape treizeci de ani și le-am împărțit pe cele două fețe ale discului. Sunt și patru premiere, totuși. Două dintre aceste cântece sunt înregistrate în varianta lor simfonică, unul dintre cel mai cunoscute cântece ale noastre este refăcut într-o variantă cu totul surprinzătoare, iar un cântec este nou-nouț și nu se găsește decât pe acest vinil. Am zis să împărtășesc cu voi împlinirea unui vis. Sigur mai aveți și voi câteva păstrate acolo undeva în sufletul vostru și așteaptă să prindeți curaj să le împliniți" ,a declarat Cornel Ilie

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de VUNK (@trupavunk)

De peste 25 de ani pe scena din România, Vunk  este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum "Pleacă”, "Vreau o țara ca afară”, "Așa și” sau "Numai la doi” au ocupat primul loc in topurile Radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni.