Lansări muzicale

VUNK și Alexandra Stan au lansat piesa „Asta-i pentru altcineva”

VUNK și Alexandra Stan au lansat piesa „Asta-i pentru altcineva”
VUNK și Alexandra Stan au lansat piesa „Asta-i pentru altcineva” [Sursa foto: Captură YouTube]
Trupa Vunk și-a unit forțele pentru prima dată cu Alexandra Stan și a lansat piesa „Asta-i pentru altcineva”. Uite cum sună cea mai fresh colaborare a momentului!

Versurile piesei „Asta-i pentru altcineva” au fost scrise de Cornel Ilie, care s-a ocupat și de compoziție împreună cu Gabriel Maga. Cel din urmă a fost responsabil și de producția și mix-ul piesei, în timp ce Adi Colceru a realizat master-ul. În videoclipul piesei, regizat de SAN, Cornel Ilie și Alexandra Stan interpretează rolul unui cuplu de muzicieni, Duo Cristal, care se află în fața unui juriu în cadrul Festivalului Muzical Gloria Muzicii. 

Citeste si: „Mr. Saxobeat", hit-ul Alexandrei Stan, este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify: „Muzica mea nu are granițe”

„DUO CRISTAL iese în lume cu audiția lor de la Festivalul Muzical "Gloria Muzicii".
Așa se numește cel la care am fost noi, dar puteți să înlocuiți cu ce vreți voi: Eurovision Romania, Romanii au talent, X Factor Romania, Bravo, ai stil, Cerbul de Aur- Golden Stag, Vocea Romaniei, Festivalul de la Amara etc.

Acest clip este și un tutorial pentru cum să răspunzi juriului atunci când simti că nu te respectă. Punk’s not dead, e doar camuflat. Multumesc, Eli Adam, pentru styling! SHARE, să salvam și alți artiști!"
, a scris Cornel Ilie pe Facebook.

VUNK și Alexandra Stan au lansat piesa „Asta-i pentru altcineva”
VUNK și Alexandra Stan au lansat piesa „Asta-i pentru altcineva”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Am mai cântat alături de Cornel Ilie, dar nu piesa noastră şi chiar ne-am dorit să facem o colaborare.

Vocile noastre se completează perfect. Asa a apărut "Asta-i pentru altcineva". Ne-a scos pe amândoi din zona de confort, mai ales videoclipul. Este din alt film faţă de ceea ce am făcut eu până acum, dar a fost mega funny să mă transform într-o pseudo-divă a anilor '80. M-am distrat mult la filmări, o să înţelegeţi exact de ce, după ce vedeţi clipul", a completat Alexandra Stan.

Videoclip: VUNK & Alexandra Stan- Asta-i pentru altcineva