Lansări muzicale

VUNK a lansat piesa ”Felicitări, ai reușit!”

VUNK - Felicitări, ai reușit!
VUNK - Felicitări, ai reușit! [Sursa foto: Captură YouTube]
VUNK a lansat o piesă sinceră și emoționantă, intitulată ”Felicitări, ai reușit!”. Uite cum sună și cum arată videoclipul!

Piesa „Felicitări, ai reușit!” este compusă de Cornel Ilie, solistul trupei VUNK și produsă de Gabriel Maga. Single-ul are un mesaj profund și este un îndemn către reflexie, de a acorda o mai mare atenție sufletului și gândurilor care ne macină, ce pot avea un impact real asupra sănătății și modului în care percepem anumite situații. 

Citeste si: VUNK FEAT ALEXANDRA STAN- Asta i Pentru Altcineva

"Este un cântec inspirat de refuzul sau încăpățânarea multor persoane de a recunoaște sau de a accepta că iubesc. Și asta, probabil, din teama de a nu suferi, să nu se simtă vulnerabili sau că poate fi considerată, de fapt, o slăbiciune. Este ceva ce, la un moment dat, am trăit și eu, dar și mai intens am observat ulterior în cazul multor oameni. Cântecul este un mesaj ironic de felicitare adresat celor ce fug de propriile sentimente, de oamenii care simt că îi pot face fericiți.  Mă bucură foarte tare colaborarea cu actrița Olimpia Melinte pentru clipul acestui cântec. A redat impecabil ceea ce am vrut să lăsăm de înțeles celor la care va ajunge acest cântec, cu tot cu clip" , a declarat Cornel Ilie.

VUNK - Felicitări, ai reușit!
VUNK - Felicitări, ai reușit![Sursa foto: Cristina Oltean]

Actrița Olimpia Melinte este protagonista noii povești Vunk

Olimpia Melinte, actrița care a făcut parte din distribuția unor filme sau seriale precum "Vlad", "#Selfie 69", "București NonStop", "Canibal" și multe altele. Este pentru prima dată când Olimpia Melinte este personajul unui videoclip muzical, iar scenariul o aduce ca pacient într-o ședința de terapie.

Citeste si: Vunk a lansat albumul acustic „Numai la doi”

În ceea ce privește piesa „ Felicitări, ai reușit ”, actrița spune:  „Este foarte dinamică, efervescentă și în același timp haioasă. Cornel este un psiholog excelent. Pentru curioși… vedeți clipul”.