Lansări muzicale

Videoclip: Sean Paul ft. Gwen Stefani, Shenseea - Light My Fire

Sean Paul ft. Gwen Stefani, Shenseea - Light My Fire
Sean Paul ft. Gwen Stefani, Shenseea - Light My Fire [Sursa foto: Captură YouTube]
Piesa „Light My Fire” lansată de Sean Paul, Gwen Stefani și Shenseea beneficiază acum și de un videoclip. Dacă nu l-ai văzut, îi poți da play aici!

Acest trio muzical ne aprinde focul din inimă. Miercuri, Sean Paul a lansat piesa în colaborare cu Gwen Stefani și Shenseea. Piesa beneficiază și de un videoclip care o arată pe Gwen Stefani într-o ținută inspirată din Jamaica – și pe regina Caraibelor Shenseea. 

„‘Light My Fire’ este un vis epic devenit realitate. Am fost un fan al lui Gwen Stefani pentru totdeauna. Și Shenseea, sunt atât de mândru de tot ce a realizat ea într-un timp atât de scurt”, a spus Paul pentru Rolling Stone, în premiera videoclipului. 

„Mă simt onorată să fiu abordată de două legende pentru această colaborare, întregul proces a fost captivant și colaborativ. Abia aștept ca fanii noștri să se bucure de videoclip!”, adaugă Shenseea pentru Rolling Stone.

Citeste si: SPICE feat. SHAGGY & SEAN PAUL- Go Down Deh

Ce spune Sean Paul despre colaborarea cu Gwen Stefani și Shenseea pentru „Light My Fire”

Videoclipul „retro” se deschide cu unii oameni care pregătesc o masă și sorb o băutură înainte de a intra și Stefani, cântând refrenul captivant al piesei din spatele unui acvariu.

Sean Paul descrie noua piesă ca fiind o „melodie rock pentru iubitorii mari ai acestui stil” care avea nevoie de un „videoclip cel puțin la fel de bun”. Piesa îmbină vocea dulce a lui Stefani cu versul rap perfect al lui Shenseea și sunetul iconic al lui Paul.

„Practic, ne pregătim de petrecere”, spune el. „Este o atmosferă pe care sperăm că toată lumea o primește atunci când ascultă piesa: simțiți-vă bine, iubitori de petreceri în stil rock.”