Lansări muzicale

VIDEOCLIP: Lora - Dependența

Lora - Dependența
Lora - Dependența [Sursa foto: Captură YouTube]
Lora a revenit în atenția fanilor cu o piesă nouă, intitulată „Dependența”. Uite cât de bine sună și cum arată videoclipul!

După ce în luna august a lansat videoclipul pentru single-ul „Emilian”, acum Lora vine cu o nouă surpriză muzicală și lansează „Dependența”, o piesă pentru care a colaborat și ea la muzică, Laura Petrescu (LORA), împreună cu Lucian Nagy, Vlad Cireșan și Angeles iar la text Laura Petrescu (LORA) a lucrat cu Vlad Ciresan și Angeles. Artista a povestit cum s-a născut piesa și alte detalii inedite despre aceasta.

  

Citește și: Lora a lansat piesa „Emilian”

Lora: „M i-a lipsit muzica în perioada pandemiei”

„“ Dependența ” este una dintre piesele care a fost compusă în tabăra de muzică de la Susai, organizată de Sprint Music împreună cu HaHaHa Production. Pot să spun că am fost într-o super sesiune muzicală de unde s-a născut piesa asta frumoasă.

Deși mulți oameni o să aibă impresia că o să fie o piesă de dragoste, melodia este de fapt de dragoste, dar de dragoste de muzică. Și aș vrea să subliniez acest lucru pentru că mie mi-a lipsit muzica în perioada pandemiei și cam asta am încercat să transmit și sper că am și reușit pe piesa Dependența. Îmi doresc ca oamenii să iubească melodia asta, să o transpună în povestea lor de dragoste, să le fie coloană sonoră.
Trebuie să-mi anunț fanii că între timp se lucrează la următoarele melodii și le pregătesc multe surprize. Ne vedem în concerte. Vă pup”,
a spus Lora.