Stiri mondene

Lora, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre începuturile carierei sale: „Regret că n-am știut atât de multe atunci”

Lora, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre începuturile carierei sale
Lora [Sursa foto: Captură YouTube]
Lora, detalii neștiute despre începuturile carierei sale în muzică.

Lora este astăzi o artistă extrem de îndrăgită și apreciată de către public, iar piesele sale se transformă rapid în hit-uri puse pe repeat la posturile radio. Ambiția de a deveni cine este astăzi a făcut-o pe vedetă să muncească din greu pentru visul ei. Invitată în cadrul podcast-ului moderat de Horia Brenciu, Lora și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre începuturile carierei sale și a amintit de participarea sa la Star Factory.

Lora, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre începuturile carierei sale
Lora[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Lora, detalii neștiute! Artista a apelat la terapie pentru a trece de perioadele grele: „Nu mai știi ce e real și ce nu”

„Am pus mâna pe telefon, mi-am văzut numele ecran și după ce mi-am spus numele am început să cânt. Am cântat robotului ceva de la Mariah Carey. Regret că n-am știut atât de multe atunci și m-am dus cu capul înainte. N-a știut nimeni că m-am înscris. Mama m-a văzut la televizor. Atunci am luat prima gură din industrie. Știi cum e? Îți place pelinul?

Lora, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre începuturile carierei sale
Lora[Sursa foto: Captură YouTube]

A fost o călătorie foarte spirituală prin tot ce am trecut în perioada aia când am venit la București, eram foarte pierdută și țin minte că eram într-un taxi la un moment dat, înainte să cobor taximentristul mi-a dat noul testament și mi-a zis că așa „ Tatal dumneavoastră este cu ochii pe dumneavoastră și să știți că sunteți pe drumul cel bun ”, am început să plâng. Mă întâlneam cu un băiat atunci și când i-am povestit a început să râdă de mine, eu în acel moment m-am scuzat că mă duc la baie și am dispărut..(..) Înainte să intru în birou am deschis biblia. Am ieșit după 5 ore, m-am luptat cu tot felul de contabili ai firmei, au venit să mă intimideze. M-au dat afară din birou și le-am zis că eu nu plec până nu îmi semnează acel contract.”, a povestit Lora.

Lora, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre începuturile carierei sale
Lora[Sursa foto: Captură YouTube]

Din ce a câștigat Lora primii bani atunci când s-a mutat în București?

În continuare, Lora a dezvăluit cum a câștigat primi săi bani de buzunar atunci cânt a decis să de mute în București.

Citeste si: Lora, mesaj dur pe rețelele sociale! Ce le-a transmis artista vedetelor care se „laudă” că au ajutat refugiații din Ucraina: „E ocazia să-și mai spele din păcate”

„Știi cum am făcut primii bani când am venit în București? 300 de euro am făcut, cu un băiat care a încercat să mă îmbete și i-am spus că nu are nicio șansă și am făcut duel cu el”, a mai spus artista.