Stiri mondene

Lora, detalii despre planurile de viitor. Vrea să facă artista nunta în secret cu Ionuț Ghenu?

Lora, detalii despre planurile de viitor.
Lora, detalii despre planurile de viitor. [Sursa foto: Instagram]
Lora a vorbit despre planurile de viitor alături de Ionuț Ghenu. Își doresc sau nu să se căsătorească în secret?

De ani de zile, Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohon. Artista și partenerul ei de viață își doresc de ceva timp să își unească destinele. Cei doi îndrăgostiți au avut câteva tentative de a organiza marele eveniment, însă planurile le-au fost de fiecare dată spulberate. În cadrul unui interviu oferit recent, cântăreața a dezvăluit că acum ia în considerare și varianta unei ceremonii secrete, doar cu apropiații, argumentând că nu simte nevoia să arate lumii tot ce face. 

Lora, detalii despre planurile de viitor.
Lora și Ionuț Ghenu [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Lora a plecat singură la un hotel de 5 stele, fără iubit! Mesajul artistei pentru cei care au criticat-o: ”Orice limită a bunului simț”

”Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa. Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă.(...) Poate fi și varianta asta, nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adica dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta”,  a mărturisit Lora, potrivit  spynews.ro.  

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LORA (@loraofficial)

Ce nu i-ar ierta niciodată artista iubitului său?!: „Distruge multe relații”

Cântăreața a oferit detalii despre relația pe care o are cu partenerul ei de viață. Lora recunoște că nu i-ar accepta niciodată iubitului ei să o mintă, să o manipuleze, să fie rece sau egoist cu ea. Mai mult, artista ar nu ar vrea ca vreodată să fie înșelată de persoana iubită sau să se ajungă la altele mult mai grave.

Lora, detalii despre planurile de viitor.
Lora și Ionuț Ghenu [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Lora, detalii neștiute! Artista a apelat la terapie pentru a trece de perioadele grele: „Nu mai știi ce e real și ce nu”

„Eu sunt genul de om care iert pentru liniștea mea, în timp ce îți închid ușa pentru totdeauna.  Femeia trebuie să fie atentă la bărbatul mincinos, manipulator, rece, egoist. Sunt anumite semne și dacă le vezi din timp, asta te va feri să ajungi la înșelat, violență sau alte astfel de coșmaruri”, a declarat Lora.

Citește continuarea aici.