Stiri

VIDEO: Un tânăr s-a băgat în frigider în supermarket ca să se răcorească! Gestul său a ajuns viral pe rețelele sociale

Un tânăr s-a băgat în frigider în supermarket ca să se răcorească!
Un tânăr s-a băgat în frigider în supermarket ca să se răcorească! [Sursa foto: Captură video]
Un român a recurs la un gest neașteptat pentru a scăpa de caniculă. S-a băgat în vitrina frigorifică a unui magazin.

Temperaturile extreme fac ravagii și pe internet, nu doar afară. Așa este și cazul tânărului care, leșinat de valoarea din termometru, a dat buzna-n frigider. Românul, îmbrăcat doar în pantaloni scurți, s-a înghesuit în vitrina frigorifică a unui supermarket, în care erau depozitate băuturile răcoritoare. Din imaginile publicate în mediul online se poate vedea că acesta face un pic de efort pentru a intra în spațiul liber rămas.

Un tânăr s-a băgat în frigider în supermarket ca să se răcorească!
Un tânăr s-a băgat în frigider în supermarket ca să se răcorească![Sursa foto: Captură video]

Cel mai probail, tânărul nu a stat acolo decât câteva secunde, timp în care a fost filmat de unul dintre prietenii săi. Ulterior, filmulețul a fost încărcat pe internet, unde s-a viralizat rapid. 

Citeste si: Pește cu metale grele pe rafturile magazinelor din România! Ce amenzi s-au aplicat: „Este păcat să găsim aceste mărfuri în depozitele marilor operatori”

Mai proști decât prevede legea ”, a fost doar unul dintre comentariile negative ale internauților care au văzut filmulețul pe platforma de socializare.

Un bărbat din Timiș și-a răcorit calul la o spălătorie auto

Faptele românilor continuă să uimească. Nu doar oamenii, ci şi animalele îndură cu greu canicula care a pus stăpânire zilele acestea pe toată ţara. Un bărbat din Timiș a găsit o soluţie trăsnită pentru a-şi răcori calul. Ca să-l ajute să treacă mai ușor printr-o zi caniculară, proprietarul a spălat animalul cu furtunul. Nu în propria curte, ci la o spălătorie auto. Întreaga scenă a fost filmată, iar imaginile au stârnit amuzamentul internauţilor pe Facebook. 

Citeste si: Magazinele din România care te vor plăti dacă duci aceste obiecte înapoi! Ce trebuie să faci ca să primești bani de la acest hipermarket

„Bravo.  Cu siguranţă şi bietul căluţ îţi mulţumeşte”,  a fost unul din mesajele lăsate de internauți la postare.