Stiri

VIDEO: Un agent de pază a devenit viral pe Tik Tok, după ce a intrat cu calul și căruța în magazinul unde lucra: „Nici acum nu vine poliția?”

Un agent de pază a intrat cu calul și căruța în magazinul unde lucra
Un agent de pază a intrat cu calul și căruța în magazinul unde lucra [Sursa foto: Captură video]
Un agent de pază din județul Suceava a intrat cu calul și căruța direct în magazinul în care lucra. Bărbatul era supărat că polițiștii nu au intervenit pentru aplanarea unui conflict care a avut loc în incinta societății comerciale.

Un bărbat supărat pe polițiști a intrat cu calul și căruța în magazinul Profi din orașul Dolhasca din județul Suceava, unde lucrează ca agent de pază. Incidentul a avut loc miercuri seară, iar imaginile arată cum bărbatul a mers acolo cu căruța și chiar a intrat cu calul în magazin. 

Un agent de pază a devenit viral pe Tik Tok, după ce a intrat cu calul și căruța în magazinul unde lucra:
Un agent de pază a devenit viral pe Tik Tok, după ce a intrat cu calul și căruța în magazinul unde lucra:

Cu calul și căruța direct în magazinul în care lucra

Acțiunea bărbatului a fost un protest petru oamenii legii.

Agentul de pază a spus că cu o seară înainte apelase la poliție pentru că avea în magazin câțiva tineri puși pe scandal și nu a fost mulțumit că Poliția Dolhasca nu a intervenit. Supărat că nu a primit ajutor, la finalul turei acesta și-a luat calul și căruța și a pătruns cu ele în interiorul magazinului, până în dreptul caselor de marcat, pentru a vedea dacă de această dată poliția va interveni. 

Citeste si: Dimineața Nebună: Un preot în slip a celebrat o slujbă în mare, pe o saltea gonflabilă: „Îmi cer scuze cu umilință”- VIDEO

Polițiștii au discutat cu șeful de magazin și l-au anunțat că are dreptul de a depune plângere penală în termen de trei luni, dacă va dori, pentru infracțiunea de distrugere.