Stiri

VIDEO: Ce a pățit un bărbat din Huși după ce a cumpărat un pui rotisat: „Am zis că mâncăm și noi în seara asta, dar iată!”

 Ireal ce a pățit un bărbat după ce a cumpărat un pui rotisat de la un hipermarket din Huși
Ireal ce a pățit un bărbat după ce a cumpărat un pui rotisat de la un hipermarket din Huși [Sursa foto: Captură video]
Un bărbat din Huși a cumpărat un pui la rotisor să-şi potolească foamea, însă când a ajuns acasă a regretat. Motivul pentru care nu a putut să se atingă de preparat!

Când mergem la cumpărături este necesar să ţinem cont de câteva aspecte pentru a nu avea parte de surprize neplăcute atunci când ajungem acasă. Data de expirare, ingredientele din care produsele sunt făcute sau pur si simplu felul în care acestea arată ar trebui mereu verificate. De cele mai multe ori, preţurile mici îi fac pe oameni să pună în coş produsele fără să le verifice. Este și cazul unui bărbat din Huși.

Acesta a cumpărat duminicã seara doi pui gata preparați, pe care să-i servească acasă alături de familia sa. Numai că atunci când a vrut să guste din preparat a rămas uimit. În interior puiul era aproape crud, iar câteva pene rebele încă se vedeau de aripile necurățate. La vederea imaginilor, bărbatul a povestit că este hotărât să facă plângere la Protecția Consumatorului Vaslui

 Ireal ce a pățit un bărbat după ce a cumpărat un pui rotisat de la un hipermarket din Huși
Ireal ce a pățit un bărbat după ce a cumpărat un pui rotisat de la un hipermarket din Huși[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: VIDEO: Mici cu viermi, cumpăraţi dintr-un supermarket din Cluj-Napoca! Bărbatul i-a observat abia după ce a mâncat din ei

„Eu, luni, mă duc la Protecția Consumatorului Vaslui cu puiul așa cum îl vedeți, să îi întreb dacă e frumos așa ceva. Pe lângă că puiul e crud, să mai aibă și penele pe el? Îmi pare rău să spun, dar m-a luat de la stomac.

Am zis că mâncăm și noi în seara asta, dar iată! Doi pui am cumpărat, dar nu pot să cred cum e tratat cumpărătorul. Poate mânca un copil din așa ceva”, a spus Sandu Vasilache, fostul primar de la Duda Epureni.

Ce a descoperit după ce a cumpărat un pui la rotisor dintr-un hipermarket din Huși

În continuare, bărbatul din Huși a menționat că nu știe cui aparține vina, dar că cineva trebuie să fie tras la răspundere pentru acest lucru.  

„Apoi, eu mai am o variantă. Poate retailerul nu e vinovat, ci angajatul care a fãcut asta. Că poate angajatul nu îsi face datoria, iar pe calea aceasta află și sefii lui, ca să îl atentioneze să facă treabă serioasã, pentru că mănâncă oamenii și se pot îmbolnăvi”, a adăugat el.

 Ireal ce a pățit un bărbat după ce a cumpărat un pui rotisat de la un hipermarket din Huși
Ireal ce a pățit un bărbat după ce a cumpărat un pui rotisat de la un hipermarket din Huși[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: 21 iulie 2022: Ziua Junk Food. Cele mai nesănătoase mâncăruri din lume

După pățania respectivă, bărbatul a ajuns la concluzia că, decât să consume puii grill cu pene de la magazine cu pretenții, mai bine ia o cină sănătoasă, cu o bucată de pâine și niște roșii, de la el din grădină.