Stiri

Dimineața Nebună. Un bărbat și-a reclamat soția la poliție pentru că nu voia să-i gătească. Audio

Dimineața Nebună. Un bărbat și-a reclamat soția la poliție pentru că nu voia să-i gătească. Audio
Un bărbat și-a reclamat soția la poliție pentru că nu voia să-i gătească. Audio [Sursa foto: PixaBay]
Un bărbat a sunat la urgență pentru a-și reclama soția care nu voia în ruptul capului să-i gătească. Ce s-a întâmplat apoi cu bărbatul?!

O Naveen, un bărbat de 28 de ani din statul Telangana din sudul Indiei, a sunat de nenumărate ori la poliție să o reclame pe soția sa care nu voia să-i gătească carnea de berbec. 

Citeste si: VIDEO: Un elev din Baia Mare, dornic să facă senzație pe Tik Tok, la un pas să dea foc liceului în care învață: „Ne-am aprins”

Femeie reclamată de soț la poliție pentru că nu a vrut să-i gătească

Sătulă de dependența lui de alcool soția lui O Naveen a refuzat să gătească curry de berbec. Astfel, bărbatul care era în stare de ebrietate a format de șase ori numărul unic de urgențe și a sunat să o reclame pe soția sa, cerând autorităților să intervină în favoarea sa.

Polițiștii din Nalgonda au considerat că omul a apelat pentru a face o glumă, însă pentru că apelurile au continuat, ofițerul de serviciu l-a anunțat pe superiorul său.

Citeste si: Dimineața Nebună: Afacere inedită cu râme în Gorj! Cum se produc râmele și la ce folosesc ele. Ce au aflat Mishu și Cosmin?! AUDIO 

Polițiștii s-au deplasat la domiciliul omului chiar în acea seara, însă pentru că se afla în stare de ebrietatenu au avut cum să-l aresteze pentru că a sunat la poliție pentru o „problemă irelevantă”, dar și pentru tulburarea ordinii publice.

În schimb, l-au arestat a doua zi, de dimineață, însă l-au eliberat la scurt timp cu un avertisment.

Când a ajuns acasă, bărbatul s-a baricadat în casă de rușine pentru că sătenii au început să rădă de el din cauza acestei situații.