Stiri mondene

VIDEO: Momentul în care Dorian Popa şi-a rupt genunchiul după ce a căzut de pe rampa din faţa casei sale: ”Am căzut în gol”. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere

Dorian Popa şi-a rupt genunchiul după ce a căzut de pe rampa din faţa casei sale
Dorian Popa [Sursa foto: Captură YouTube]
Dorian Popa le-a povestit fanilor în detaliu cum a căzut de pe rampa din fața casei sale. Ce s-a întâmplat, de fapt, în momentul incidentului?

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști și vloggeri din România. Cântărețul este activ în mediul online, unde se bucură de o comunitate numeroasă și își ține fanii la curent cu toate întâmplările din viața lui. Recent, influencerul și-a îngrijorat fanii după ce a postat câteva imagini în care apare mergând în cârje. 

 Dorian Popa  şi-a rupt genunchiul după ce a căzut de pe rampa din faţa casei sale
Dorian Popa şi-a rupt genunchiul după ce a căzut de pe rampa din faţa casei sale[Sursa foto: Captură YouTube]

Dorian Popa a precizat că într-o clipă de neatenţie a alunecat de pe rampa înaltă de 40 de centimetri din faţa casei sale.

Cântăreţul pregătea tot garajul în detaliu pentru că urma să-şi aducă fabulosul Lamborghini Uracan de la reprezentantă, pentru care vedeta a plătit nu mai puţin de 300.000 de euro. Conform spuselor sale, incidentul s-a întâmplat din cauză că nu s-a echipat corespunzător pentru temperatura de afară. Celebrul vlogger era în adidaşi de sală, la -2 grade Celsius, în momentul în care a căzut pe gheaţă şi şi-a rupt genunchiul. 

Citește și: Momentul neașteptat prin care a trecut Dorian Popa într-un restaurant din Turda. Artistul a rămas mut de uimire: ”Ce suflet să ai. Am plecat, evident”

„În viață trebuie să accceptăm și lucrurile care nu sunt neapărat de bun augur. Dumnezeu ne dă mereu echilibrat, nu avem cum să trăim viața aia roz, aia este din povești. Fratele vostru se pregătea să curețe rampa de la garaj pentru că urmează să luăm mașina.

Am căzut în gol de pe rampa de 40 cm înălţime, direct în gol, pe genunchiul drept. Asta este mai rău, trebuie să-l operăm pentru că este mai rău că celălalt. După ce mi-am rupt piciorul, am fost atât de prost încât am continuat treaba în fata garajului. Piciorul meu este varză. Eu sunt slăbănog din fire, dar sunt prea mare pentru scheletul meu. Am alunecat pentru că eram cu adidașii de sală, cred că am alunecat de 4 ori și m-am întrebat dacă să-mi schimb adidașii și să-mi iau bocancii. Mă tot întrebam ce se poate întâmpla că o să stau pe poziție. Când să dau să plec spre baie, fix pe marginea rampei am dat să cobor și am alunecat”, a transmis Dorian Popa pe canalul sau de YouTube.

Dorian Popa a avut grave probleme la picior

În trecut, Dorian Popa  s-a confruntat cu probleme grave la picior, după ce a avut parte de o accidentare serioasă. Cântărețul a avut nevoie de intervenția medicilor, din cauza durerilor la genunchiul stâng. 

 Dorian Popa  şi-a rupt genunchiul după ce a căzut de pe rampa din faţa casei sale
Dorian Popa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Dorian Popa dezvăluie motivele pentru care nu își dorește un copil: „E o chestie pe care trebuie s-o simți din adâncul inimii”

„Încerc să îmi distrag atenția de la acul cel frumos și mare al domnului doctor, uitându-mă la fel și fel de lucruri legate de construcție. Astăzi injectăm acid hialuronic și cortizon', declara artistul în unul dintre clipurile sale video.