Stiri mondene

Momentul neașteptat prin care a trecut Dorian Popa într-un restaurant din Turda. Artistul a rămas mut de uimire: ”Ce suflet să ai. Am plecat, evident”

Momentul neașteptat prin care a trecut Dorian Popa într-un restaurant din Turda.
Dorian Popa [Sursa foto: Instagram]
Dorian Popa le-a povestit fanilor din mediul online o întâmplare care l-a lăsat mut de uimire la un restaurant din România. Iată despre ce este vorba.

Dorian Popa, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri și artiști din România, a postat în mediul online o pățanie care i s-a întâmplat recent. Cântărețul și-a petrecut 1 Decembrie la Salina Turda. În urma unei recomandări din partea unui prieten, Dorian Popa a decis să ia masa la un restaurant din apropiere. Din păcate, imediat cum artistul a intrat în incinta locației a avut parte de un incident neplăcut.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Dorian Popa este cunoscut pentru faptul că este un iubitor de animale și că nu merge nicăieri fără Cheluțu, câinele artistului. În momentul când a intrat în restaurant, o chelneriță l-a informat pe cântăreț că animalele de companie nu au voie în locație. După refuzul din respectivul restaurant, celebrul vlogger a rămas și fără mâncare, dar și cu un gust amar.

Citește și: Dorian Popa a dezvăluit de ce a refuzat să joace în seriale: „Păi pe ce muncim mă, pe ochi frumoși?”

„Băi, fraților, am început ziua asta atât de încântat, cât de frumos e pe la salină, pe aici prin Turda. Ne-a fost recoamndat să mâncăm la (…) lângă salină. Bă, și nici n-am intrat bine că vine o doamnă care, e drept, după doar ”bună ziua” – nu vreau să mint, a zis ”bună ziua”, dar atât – direct ”la noi nu este voie cu animale înăuntru”. Bă, fraților, nu îmi place să fac story-uri din astea, știți că nu vedeți la mine story-uri din astea, dar când aud de oameni cărora nu le plac animalele …. Și am spus în felul următor ”La mulți ani, doamnă! La mulți ani, România!” și am plecat, evident. Bă, ce suflet să ai să dai afară un animăluț din restaurant?! Chiar dacă e mic Cheluțu, și dacă era un câine mai mare, cum să-l dai afară?! România, trezește-te!”, a transmis Dorian Popa, pe InstaStories.

Dorian Popa
Dorian Popa [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Dorian Popa dezvăluie secretul succesului. Cum își gestionează timpul pentru a realiza tot ce-și propune: „Cele mai importante aspecte”

Dorian Popa, mândru de cartierul de case pe care l-a construit

Dorian Popa și-a extins mult aria activităților în ultimii ani și reușește să facă bani și din alte domenii, nu numai din muzică și conturile lui de YouTube și Instagram. Vedeta a investit serios într-un cartier de case, iar acum a început deja să strângă roadele.

Momentul neașteptat prin care a trecut Dorian Popa într-un restaurant din Turda.
Dorian Popa[Sursa foto: Instagram]

„Muncesc, dar sunt fericit. Lucrurile se leagă foarte fumos. Mai am puțin și termin toate casele, mai aștept doar mobila. Am rezolvat și la casa în care locuiesc cu tabloul electric, făcut acum cinci ani, când eram un copil, unde aveam niște problemuțe. Am vândut deja din case, dar acum piața e blocată. Prețul unei case e de 200.000 de euro, complet mobilată. Are trei dormitoare, living, bucătărie, trei băi și curți de 250 de metri pătrați“, a declarat Dorian Popa pentru  playtech.ro.