Stiri mondene

Motivul pentru care Dorian Popa nu se mai afișează cu Babs. Iubita artistului a dat cărțile pe față și a oferit detalii neștiute din relația lor: ”El a înțeles chestia asta și a respectat-o”

Motivul pentru care Dorian Popa nu se mai afișează atât de mult cu Babs
Dorian Popa și Babs [Sursa foto: Facebook]
Babs, iubita lui Dorian Popa, a dezvăluit motivul pentru care ea și artistul nu se mai afișează împreună.

Dorian Popa trăiește de mai mulți ani de zile o poveste de iubire cu Claudia Iosif, cunoscută drept Babs. Ea e creator de modă, are un brand de haine de mare succes, chiar și pe iubitul ei îl îmbracă. Iubita lui Dorian Popa are o comunitate numeroasă în mediul online și ține legătura cu fanii ei. Adesea organizează sesiuni de „Întrebări și răspunsuri”, unde răspunde curiozității urmăritorilor. Asta a făcut și recent, iar internauții au vrut să afle detalii despre un anumit subiect.

Citește și: TMZ.com: Lisa Marie Presley ar fi fost sub influența substanțelor opioide. Motivul neașteptat pentru care a apelat la substanțe interzise

Motivul pentru care Dorian Popa nu se mai afișează atât de mult cu Babs
Dorian Popa și Babs[Sursa foto: Facebook]

Dorian Popa și Babs s-au afișat tot mai rar împreună

Mai exact, aceștia au observat că ea și Dorian Popa se afișează tot mai rar împreună și au vrut să afle motivul. Bruneta

le-a oferit un răspuns curioșilor și a mărturisit pe rețelele de socializare că nu își dorește să apară excesiv în mediul online, mai ales că nu este pasionată de poze.

Citește și: Momentul neașteptat prin care a trecut Dorian Popa într-un restaurant din Turda. Artistul a rămas mut de uimire: ”Ce suflet să ai. Am plecat, evident”

”Afișarea excesivă a unei relații nu aduce nimic bun.

Este părerea mea, nu știu dacă este valabil pentru toată lumea, pentru noi nu este ok. Nu ne ascundem, dar nici nu suntem non-stop împreună prin poze, și filmări, fiecare cu treaba lui. Acasă e acasă.”, a declarat Babs pe rețelele sociale.

Motivul pentru care Dorian Popa nu se mai afișează atât de mult cu Babs
Dorian Popa și Babs[Sursa foto: Facebook]

Motivul pentru care Dorian Popa nu are poze cu Babs 

De asemenea, internauții au vrut să afle motivul pentru care cei doi nu au poze de cuplu în mediul online. Babs a explicat și acest lucru și a spus că are legătură cu faptul că ei nu îi prea place să se fotografieze, în nici un caz cu faptul că ar exista probleme în relație.

Motivul pentru care Dorian Popa nu se mai afișează atât de mult cu Babs
Dorian Popa și Babs[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Dorian Popa dezvăluie motivele pentru care nu își dorește un copil: „E o chestie pe care trebuie s-o simți din adâncul inimii”

”Dacă îl urmărești pe Instagram pe Dorian o să vezi că el are temă și este doar el în poze. Și în al doilea rând, eu nu sunt un așa mare fan și mă pozez. Nu e felul meu de femeie. Și fug, sincer. El a înțeles chestia asta și a respectat-o. Eu când fac poze fac atunci când vreau să-mi prezint hainele sau fac dacă am chef în momentul acela. De obicei nu prea sunt cu pozele.”, a mai adăugat Babs.