Stiri mondene

Dorian Popa, nevoit să se deplaseze în cârje: ”Dumnezeu știe, nu mă mai speriați”. Cu ce probleme se confruntă artistul

Dorian Popa, nevoit să se deplaseze în cârje
Dorian Popa, nevoit să se deplaseze în cârje [Sursa foto: Instagram]
Dorian Popa are parte de ghinion în această perioadă. Cântărețul și-a îngrijorat fanii după ce a apărut în cârje . Iată ce a pățit.

Dorian Popa este cunoscut nu doar pentru piesele pe care le lansează frecvent, ci și ca influencer, căci el are o mulțime de fani pe rețelele sociale. În același timp, el a jucat de-a lungul timpului, în mai multe filme și seriale. Fiind extrem de activ în mediul online, Dorian Popa a înregistrat un mare succes cu clipurile pe care le postează pe canalul său de Youtube. Artistul trebuie mereu să facă câte ceva nou, să aibă o activitate, iar viața lui pare a fi una foarte încărcată.

De data aceasta, cântărețul le-a aratat fanilor că se confruntă cu probleme de sănătate, asta după ce a căzut pe gheață în timp ce ștergea rampa de zăpadă. Celebrul vlogger urmează să-și facă un RMN pentru a se stabili cu exactitate ce a pățit la genunchi, însă el susține că există probabilitatea să-l fi rupt. 

Dorian Popa, nevoit să se deplaseze în cârje
Dorian Popa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Dorian Popa, momente dificile într-un restaurant din Paris: „Am scos lanțul de la gât. M-am simțit ultimul om”

„Există mare probabilitate să-mi fie rupt genunchiul azi-noapte pe gheață. Aflăm azi. Deci fraților, mergem să facem un RMN și să vedem ce urmează. Dumnezeu știe, nu mă mai speriați aiurea. Începe un nou capitol.", a declarat Dorian Popa pe contul său personal de Instagram.

Dorian Popa a început anul cu o nouă intervenție estetică

De curând, chiar la începutul noului an, Dorian Popa a apelat din nou la ajutorul medicilor pentru a-și face implant de păr.

Nemulțumit de podoaba capilară, el a decis că este momentul pentru o schimbare la nivel fizic.

Dorian Popa, nevoit să se deplaseze în cârje
Dorian Popa [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Motivul pentru care Dorian Popa nu se mai afișează cu Babs. Iubita artistului a dat cărțile pe față și a oferit detalii neștiute din relația lor: ”El a înțeles chestia asta și a respectat-o”

„Frații mei, este oficial, am dat jos plantația. Începem procedeul de îndesire. Astăzi facem completări, implantul pe care îl am e foarte blană, dar s-a mai dus pe aici, așa că aveam un gol-două care mă supără. Intrăm în 2023 cu refresh la maxim! (…) Gata extracția, de la spate s-a luat răsadul și acum urmează să îl plantăm frumos în toate golișoarele. HÎTZ, Johnutzule, oficial am ajuns acasă…”, a explicat Dorian Popa, pe Instagram, după vizita la cabinetul medicului estetician.