Stiri

VIDEO: Mici cu viermi, cumpăraţi dintr-un supermarket din Cluj-Napoca! Bărbatul i-a observat abia după ce a mâncat din ei

VIDEO: Mici cu viermi, cumpăraţi dintr-un supermarket din Cluj-Napoca
Mici cu viermi, cumpăraţi dintr-un supermarket din Cluj-Napoca [Sursa foto: Facebook]
Un bărbat din Cluj-Napoca susține că a cumpărat mici cu viermi de la supermarket. Cum au reacționat reprezentanții magazinului?!

Clujeanul susţine că a cumpărat, fără să ştie, mici cu viermi. După ce i-a preparat, a mâncat o parte din ei şi apoi a pus la congelator ceea ce nu consumase. În momentul în care i-a reîncălzit, spune că a văzut cum ies larve de viermi din mici. Bărbatul a povestit întreaga situație pe rețelele sociale.

Mici cu viermi, cumpăraţi dintr-un supermarket din Cluj-Napoca
Mici cu viermi, cumpăraţi dintr-un supermarket din Cluj-Napoca[Sursa foto: Captură video]

„Mititeii au fost luați joi seara (se poate vedea ora pe bon) și au fost ținuți la maxim 2 grade in frigider pana vineri la amiază.

I-am gătit în suc propriu (adică tigaie și de două ori scursă grăsimea de pe ei) aproximativ 25 de minute de gătit. Au fost întorși non-stop (mai ales ca-i carne tocată, e singura ce o iau din comerț, sub formă de mici și o gătesc mult).  Am mâncat 5 atunci, iar ceilalți 5 i-am pus la congelator, la 20- 30 de minute, după ce i-am gătit....Azi (marți, 12 iulie) am.zis să-i scot și să-i bag la microunde… Se pare că au eclozat (larvele de viermi)... Oare o să-mi iasă muște pe gură? Am reușit să bag la ghiozdan 1 mic jumate... Scuzați vocea, eram cu puțină grețica ”, a relatat Marius.

Citeste si: VIDEO: O tânără a înțepat prezervativele dintr-un supermarket, apoi le-a pus înapoi pe raft

Bărbatul a publicat doar bonul fiscal prin care arată că a cumpărat micii de la un magazin Kaufland din Cluj, însă nu a precizat dacă se va adresa Autorităţii pentru Protecţia Consumatorului.

Mici cu viermi, cumpăraţi dintr-un supermarket din Cluj-Napoca
Mici cu viermi, cumpăraţi dintr-un supermarket din Cluj-Napoca

 

Ce spun reprezentanții Kaufland

Reprezentanții Kaufland spun că nu au mai primit reclamații din partea altor persoane.

Ținând cont de data achiziției menționată pe bonul fiscal și a controlului intern de identificare, s-a constatat faptul că lotul respectiv nu mai este disponibil la raft în acest moment. De asemenea, pe durata comercializării produsului, nu au existat reclamații pentru acest produs. Cazul a fost semnalat furnizorului și am implementat măsuri suplimentare de verificare a materiei prime folosită în ultima perioadă.  Subliniem că produsul era în termen de valabilitate și a venit însoțit de declarație de conformitate din partea furnizorului. Vă asigurăm că respectăm toate normele igienico-sanitare și toate conditiile de depozitare și vânzare, conform legii ”, spun cei de la Kaufland.

Citeste si: Dimineața Nebună: O învățătoare din Vaslui, condamnată după ce a fost prinsă furând dintr-un magazin mâncare pentru pisici

Reamintim că la începutul lunii iulie, compania Kaufland a anunţat că retrage de la comercializare unul dintre cele mai cumpărate produse din această perioadă, din cauza unui defect de fabricare. De asemenea, pe 5 mai, Kaufland a retras de urgență de pe rafturile magazinelor din toată țara un produs toxic. Este vorba despre un suc de mere și vișine, produs în România.