Stiri

VIDEO: Din cauza prețurilor, un turist a venit la Costinești cu șuncă afumată de acasă și a atârnat-o de umbrelă

un turist a venit la Costinești cu șuncă afumată de acasă și a atârnat-o de umbrelă
un turist a venit la Costinești cu șuncă afumată de acasă și a atârnat-o de umbrelă [Sursa foto: Captură video]
Un turist a reușit să facă furori pe plaja din Costinești. A venit pe plajă cu șuncă afumată de acasă și a atârnat-o de umbrelă.

Prețurile exagerate de pe litoralul românesc îi îndeamnă pe toți mai mulți turiști să vină cu mâncarea de acasă. Gestul unui român i-a surprins pe toți cei aflați pe plaja de la Costinești. Turistul a vrut să aibă parte de un sejur de neuitat, însă fără să scoată prea mulţi bani din buzunar. A venit de acasă cu ceva mâncare, printre care câteva hălci de carne afumată, coaste și șuncă. Pentru a ține mâncarea în siguranță, el a agățat afumătura de umbrela de pe plajă.

@this_is_me_antony0 #costinesti ♬ sunet original- E46 Phantom

Imaginile au ajuns virale pe rețelele sociale

Totul a fost filmat de un alt turist și publicat pe TikTok. Așa cum era de așteptat, filmulețul a devenit viral. Mulți s-au amuzat teribil de gestul bărbatului, în timp ce alții au ținut să critice și să aducă fel și fel de injurii la adresa acestuia.

Citeste si: Vești bune pentru turiștii care aleg să meargă la mare! Taxa de parcare, eliminată în stațiunile din Mangalia: „Pentru a impulsiona sezonul turistic”

„I-am văzut live. Moet... Slană... Jambon./ „Eram mai în spate cu 2 randuri …văzut” „Anu trecut, tot la Costinești pe plajă au chemat lăutari să le cânte”/ „Vezi că a fost tare bună, stăteam fix lângă ei și m-am dus să le cer o bucățică",  au fost doar câteva dintre mesajele de pe TikTok, pe care internauții nu au ezitat și le-a lăsat la momentul ajuns viral.

un turist a venit la Costinești cu șuncă afumată de acasă și a atârnat-o de umbrelă
un turist a venit la Costinești cu șuncă afumată de acasă și a atârnat-o de umbrelă[Sursa foto: Captură video]

Prețurile au crescut din nou pe litoral, pentru a treia oară în această vară. Cât vor plăti în plus turiștii

Dacă aveți în plan să stați câteva zile la mare, trebuie să știți că, în medie, o să dați în plus cu 15% în principal pentru cazare și șezlonguri. În Mamaia, de pildă, la un hotel de 5 stele, o noapte de cazare poate depăși 600 de euro. În timp ce în sud prețul ajunge la 350 de euro. La hotelurile de 4 stele, în Mamaia, o cameră dublă/noapte, cu mic dejun inclus, poate costa între 400 și 1.400 de lei, la all-inclusive.

Citeste si: Un hotelier de pe litoral a postat un anunț de angajare, iar răspunsurile l-au șocat: „Nu înțeleg ce este atât de amuzant”

La hotelurile de 3 stele, în schimb, prețul pentru o cameră dublă pe noapte pornește de la 226 de lei în Mamaia și de 145 de lei în stațiunile din sud. O să dăm extra și dacă vrem să stăm confortabil la plajă, pe șezlong. În sudul litoralului, prețurile vor crește cu 10 lei. În Costinești, de exemplu, un șezlong se inchiriaza cu 40 de lei, în Eforie cu 50 de lei, iar dacă ajungem în Mamaia trebuie să fim pregătiți să plătim și 100 de lei.