Stiri

VIDEO: Un bărbat a devenit viral pe Tik Tok, după ce a urcat o motocicletă în autobuzul STB: „Atunci când e prea scumpă benzina”

Cu motocicleta în STB
Cu motocicleta în STB [Sursa foto: Captură video]
Un clip de pe Tik Tok surprinde un bărbat care se chinuie să-și urce motocicleta în autobuz. Cum au reacționat internauții la vederea imaginilor?!

Un video în care un bărbat se chinuie să-și urce motocicleta într-un autobuz STB cu ajutorul rampei speciale pentru cărucioare a devenit viral pe rețelele sociale. În imaginile postate pe pagina de Facebook „Esti din Sectorul 5, dacă”, putem observa că motocicleta nu pornește, iar proprietarul încearcă s-o împingă în autobuz, chiar dacă mijlocul de transport în comun nu este platformă de depanare, iar dacă vrei să te urci cu bicicleta, de exemplu, nu este voie. 

Citeste si: Doi soți au plecat în vacanță și au zburat 15 ore cu avionul. La aterizare s-au trezit tot acasă: „Suntem în stare de șoc”

Filmulețul în care un biker se chinuie să-și urce motocicleta, val de reacții pe internet  

La vederea imaginilor, internauții și-au dat cu părerea, spunând că este prea mult și că astfel de lucruri nu trebuie să se întâmple.

Printre comentariile răutăcioase și amuzante, s-au regăsit și câteva păreri pozitive. Unii dintre internauți s-au legat de criticile pe care șoferul STB le-a primit de la majoritatea utilizatorilor, spunând că trebuie să fim mai înțelegători, însă este adevărat faptul că părerile negative au predominat.

Cu motocicleta în STB
Cu motocicleta în STB[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Ce a pățit un bucureștean, prins de controlori fără bilet în STB?: „Dacă îmi dai 80 lei, te scap de amendă!”. Experiența bărbatului, virală pe internet

„Înseamnă că și șoferul autobuzului,în timpul liber e biker. Așa că doar își ajuta "un coleg". Bravo lui! Oricum autobuzul e mai mult gol.Mai lasați îngâmfarea și cârcoteala,îincercați să fiți mai înțelegători!!”/ ”Atunci când e prea scumpă benzina!”/ „ „Nr îl dă de gol ...JAF..!!!”,  „Oare defecțiune sau fără benzina? Că dacă eram șoferul stb care l-a luat îl întrebam. Șoferul nu are nici o vina, dar nu-i lăsam trapa dacă era de combustibil problema”, sunt câteva din reacțiile internauților lăsate la filmulețul de 23 de secunde, intitulat „Când vă ziceam să folosiți transportul în comun, nu la asta ne refeream”.