Stiri mondene

VIDEO: Connect-R, mesaj plin de înțelepciune după declarațiile făcute de vloggerul George Buhnici: „Jignirea vine dintr-o minte egotică”

Connect-R, mesaj plin de înțelepciune după declarațiile făcute de vloggerul George Buhnici
Connect-R, mesaj plin de înțelepciune după declarațiile făcute de vloggerul George Buhnici [Sursa foto: Captură video]
Connect- R le-a transmis fanilor din mediul online un mesaj plin de înțelepciune, după afirmațiile făcute de George Buhnici despre femeile cu celulită și vergeturi. Ce sfat prețios le-a oferit artistul?!

George Buhnici a reușit să creeze un val de reacții, după declarațiile pe care le-a făcut la un festival de la malul mării. Mai multe persoane publice au reacționat la spusele fostului jurnalist, printre acestea aflându-se și Connect-R. Îndrăgitul artist a transmis un mesaj pe rețelele sociale plin de înțelepciune așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată. Cântărețul și-a invitat fanii să reflecte mai mult asupra a ceea ce contează cu adevărat și că oamenii, în general, înseamnă mai mult decât trupul lor.   

Connect-R, mesaj plin de înțelepciune după declarațiile făcute de vloggerul George Buhnici
Connect-R, mesaj plin de înțelepciune după declarațiile făcute de vloggerul George Buhnici[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Motivul pentru care Connect-R a refuzat să colaboreze cu Edward Sanda: „I-am trimis trei piese, dar mi le-a refuzat”

„Jignirea nu poate să apară decât într-o minte egotică, o minte egotică care se identifică prea tare cu reflexia celui care deține mintea egotică, în oglindă. Cel care este îndrăgostit de sinele lui fals care consta în trupul lui și în mintea lui. O minte cosmică, o minte neutră, nu poate să conțină astfel de idei precum jignirea. Încearcă să jignești soarele, ia vezi, poți? Încearcă să înțelegi că tot ce există peste 'eu sunt', vine dintr-o minte egotică, care din punctul meu de vedere este o minte bolnavă, sau o minte care nu este în adevăr.  Eu sunt frumos, eu sunt urât, eu sunt fără celulită, eu sunt fără vergeturi, ah, 'm-a jignit pe mine'. Ești mai mult decât trupul tău și decât mintea ta.

 Connect-R, mesaj plin de înțelepciune
Connect-R, mesaj plin de înțelepciune[Sursa foto: Instagram]

De altfel, dacă ai merge pe stradă și cineva ar striga în spatele tău: 'Băi prostule!', și te-ai întoarce, e evident că tu ai o problemă și ai uitat ,că, de fapt, în viață nu este despre ce ți se întâmplă ție, ci despre cum răspunzi la ce ți se întâmplă ție.  Renunțați la ego, acest fruct al minții condiționate, și atunci poate să vină și Buhnici, și mama lui Buhnici să zică absolt ce vrea pentru că nu va fi despre ce zice Buhnici ci despre cum te simți tu la ceea ce spune Buhnici. Dacă tu ești ok cu tine, dacă tu nu te identifici cu trupul tău și ești conștient că ești mai mult decât trupul tău, atunci jignirea nu poate să apară pentru că e clar că ai ieșit din identitatea ta falsă, din mintea ta egotică. Fiți aici și acum, a transmis Connect-R pe rețelele sociale.

Citeste si: Connect-R, despre momentul când s-a simțit umilit de către colegul său de breaslă, Cheloo: „N-am înțeles de ce a făcut asta

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CONNECT-R (@connectr)

Declarația inițială a lui George Buhnici, care a stârnit controverse 

În urma interviului pe care acesta l-a acordat direct de pe plaja Neversea,  George Buhnici  a stârnit un val de critici, şi este acuzat de misoginism.

George Buhnici
George Buhnici[Sursa foto: Captură YouTube]

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță   cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a declarat George Buhnici.

Citește continuarea aici!