Stiri mondene

Connect-R, despre momentul când s-a simțit umilit de către colegul său de breaslă, Cheloo: „N-am înțeles de ce a făcut asta”

Connect-R, despre cea mai mare umilință la care a fost supus de către colegii de breaslă
Connect-R, despre cea mai mare umilință la care a fost supus de către colegii de breaslă [Sursa foto: Captură YouTube]
Connect-R a vorbit despre cea mai mare umilință la care a fost supus de către colegii de breaslă! Ce spune artistul despre gestul lui Cheloo?!

Connect-R este, fără doar și poate, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Deși se bucură de un succes răsunător, el a avut parte și de momente mai dificile din partea colegilor de breaslă, despre care a vorbit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Mai exact, artistul a dezvăluit care a fost cea mai mare umilință la care a fost supus în cariera sa muzicală. În momentul când i s-a decernat premiul pentru cea mai bună piesă a anului, artistul a purtat cu mândrie un tricou cu mesajul „Sunt țigan". 

Connect-R, despre cea mai mare umilință la care a fost supus de către colegii de breaslă!
Connect-R, despre cea mai mare umilință la care a fost supus de către colegii de breaslă![Sursa foto: Instagram]

Connect-R: P entru că are boala mare pe țigani, nu poate să nu mă pună în aceeași oala”

În semn de protest pentru succesul lui, în semn de invidie sau, pur și simplu, în glumă, pentru a face controverse, Cheloo îl atacă dur prin mesajele scrise pe cruci, în cadrul videoclipului „We don’t care, we don’t give a fuck”, o colaborare cu Mark One 1. Connect-R este comparat cu o pasăre „întunecată”, fiind atinsă originea sa rasială: „Mort fără pene”. În cadrul emisiunii de la Kanal D, cântărețul a vorbit despre gestul colegului său de breaslă, Cheloo.

Citeste si: Connect-R i-a cerut scuze lui Alex Velea pentru că i-a criticat muzica: „Personal cred într-o estetică pe care Velea ca artist o are și pe care nu o mai folosește”

„Acum, gândind la rece, nu cred că m-a umilit cineva vreodată.  Am mai spus-o: toți care ți-au greșit, în general, nu doar mie, nouă tuturor. Unul dintre ele a fost momentul când am văzut clipul ăsta și n-am înțeles de ce. Nu te cunosc că nu îl cunoscusem pe Cheloo personal, nu am stat la o bere niciodată. Dacă nu te cunosc, nu am avut de-a face, ce ai tu cu mine? Sunt un biet rapper. Nu am nici măcar numele tău.  Răspunsul lui a venit într-un moment când a fost o situație nasoală pentru că patronul clubului în care cântam și noi și ei a ales în felul următor.

Connect-R, despre cea mai mare umilință la care a fost supus de către colegii de breaslă
Connect-R, despre cea mai mare umilință la care a fost supus de către colegii de breaslă[Sursa foto: Captură YouTube]

Dacă nu mai termină cu jignirile, cânti tu și nu mai cântă el. El m-a sunat în momentul respectiv și a mărturisit cumva că la nivel de interior mă aprecia pe mine, dar pentru că are boala mare pe țigani, nu poate să nu mă pună în aceeași oala. Ceva de genul ăsta. Înseamnă că dragul de el e într-un personaj, nu se cunoaște foarte bine pe sine, cel puțin atunci, acum nu știu. Poate s-a mai schimbat, l-am mai văzut în show-ul lui de televiziune mai umanizat un pic, mai întors la sinele lui. Deci, e ok, eu îl iubesc oricum." a spus Connect-R.