Lansări muzicale

Connect-R și Johny Romano au lansat „Iasomnie”

Connect-R și Johny Romano au lansat „Iasomnie”
Connect-R și Johny Romano au lansat „Iasomnie” [Sursa foto: Captură YouTube]
Connect-R și Johny Romano au revenit cu o colaborare de zile mari. Cei doi artiști au lansat „Iasomnie”.

La zece ani de la lansarea melodiei „Vara nu dorm”, Connect-R vine cu o continuare a acesteia, dar de daya aceasta în colabrare cu Johhny Roamano, artistul care a cunoscut celebritatea după ce a lansat Na Janau. 

Citeste si: Sfatul lui Connect-R pentru fanii săi. Ce mesaj important le-a transmis artistul: „Viața trebuie să fie jumătate școală și jumătate vacanță”

Ce spune Connect-R despre continuarea piesei „Vara nu dorm”

Odată cu lansarea acestei piese, Connect-R a dezvăluit, pe ritmuri cu influențe reggae, secretul unui somn liniștit și lipsit de griji – ceaiul de iasomie, dar mai ales calmul și echilibrul pe care artistul spune că le-a dobândit în ultima vreme. Connect-R a reușit să transmită un mesaj inedit prin piesa a cărui text și producție muzicală îi aparțin. Găsind iasomia ca remediu împotriva gândurilor produse de o despărțire, vara aceasta nu se va mai întâmpla scenariul din piesa trecută, în care „zorii zilei mă prind cum pe plajă mă plimb, pentru că vara nu dorm”. 

„Din punctul meu de vedere de-abia acum începe treaba, iar față de artistul de acum 10 ani consider că am ajuns la o maturitate muzicală, o experiență și un exercițiu care îmi permit să „zburd” muzical și să fac multe lucruri minunate ”, a declarat Connect-R.
Johny Romano spune că a fost intrigat și nerăbdător să facă parte din tot parcursul acestei piese și descrie procesul creativ împreună cu Connect-R ca fiind natural și distractiv. A adăugat puțin fler personal piesei, printr-o strofă care sună a vară și libertate.