Stiri mondene

VIDEO: A fost lansat trailerul de la „Shotgun Wedding”, filmul în care Jennifer Lopez are rolul principal. Artista a purtat 28 de rochii de mireasă

A fost lansat trailerul de la „Shotgun Wedding”,
A fost lansat trailerul de la „Shotgun Wedding”, [Sursa foto: Captură YouTube]
A fost lansat trailerul de la „Shotgun Wedding”. Avem primele imagini în articol!

Pelicula îi are ca protagoniști pe Jennifer Lopez și Josh Duhamel, în rolul cuplului Darcy și Tom. Jennifer Lopez  joacă rolul principal în filmul „Shotgun Wedding” și o interpretează pe Darcy, a cărei nuntă ia o întorsătură dramatică. Pentru realizarea filmului, artista a îmbrăcat 28 de rochii de mireasă. Darcy, personajul interpretat de vedeta de la Hollywood, a purtat și o rochie de mireasă semnată Galia Lahav, o creatoare de modă israeliană specializată pe rochii de mireasă, care a lucrat îndeaproape cu designerul de costume Mitchell Travers. 

Jennifer Lopez și Josh Duhamel, pe platourile de filmare de la Shotgun Wedding
Jennifer Lopez și Josh Duhamel, pe platourile de filmare de la Shotgun Wedding[Sursa foto: Captură YouTube]

„Această comedie de acțiune de mare impact a necesitat realizarea a zeci de copii ale aceleiași rochii. Pe măsură ce povestea evoluează de la o nuntă cu destinație perfectă într-o aventură haotică hilară, la fel se întâmplă și cu superba rochie de mireasă a lui Darcy”, a împărtășit brandul de mirese într-un comunicat de presă, scrie Page Six.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Prime Video (@primevideo)

Jennifer Lopez a purtat 28 de rochii de mireasă în „Shotgun Wedding”

„Galia Lahav a croit 28 de rochii de mireasă într-o singură lună și a folosit tehnici speciale și materiale potrivite pentru a fi modificate, rupte și transformate într-o uniformă demnă de un erou al unui film de acțiune ”, se mai arată într-un comunicat transmis de compania israeliană.

Galia Lahav este cunoscută drept designerul de rochii de mireasă preferat al celebrităților de la Hollywood. Beyonce și Paris Hilton sunt doar două dintre vedetele care i-au îmbrăcat creațiile.

Citeste si: De ce este Jennifer Lopez subestimată după 30 de ani de carieră? Vezi care este motivul și ce obstacole a avut de înfruntat diva latino!

Shotgun Wedding" va fi disponibil pe Prime Video începând cu 27 ianuarie 2023. Alături de Lopez, Coolidge, Kravitz și Duhamel, filmul îi mai are în distribuție pe Sônia Braga, Cheech Marin, Selena Tan, D’Arcy Carden, Callie Hernandez, Desmin Borges, Steve Coulter și Alberto Isaac.