Stiri

Veste proasta pentru fanii serialului Bridgerton! Actrita Phoebe Dynevor nu mai face parte din distributia sezonului 3

bridgerton
Actrita Phoebe Dynevor nu mai face parte din distribuția sezonului 3 a serialului Bridgerton  [Sursa foto: Netflix ]
Phoebe Dynevor nu va mai apărea în următorul sezon din Bridgerton.

Veste neașteptată pentru fanii serialului Bridgerton! Actrița Phoebe Dynevor, protagonista primului serial, a anunțat că nu va mai a face parte din distribuția sezonului 3. Dynevor, care o interpretează pe Daphne Bridgerton, a făcut anunțul în timpul unui interviu acordat ScreenRant la Sundance în timp ce își promova noul film, Fair Play.

Actrița a fost întrebată dacă „există vreo dinamică interesantă pentru Daphne” în sezonul următor, la care actrița a răspuns: „Din păcate, nu în sezonul trei”.

Citește și: Netflix a publicat prima imagine din serialul „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”

Cu toate acestea, Phoebe Dynevor ia în considerare ca personajul ei să se întoarcă la un moment dat în cadrul serialului, însă nu în sezonul 3. „Potențial în viitor. Dar sezonul trei, sunt doar încântat să-l urmăresc ca spectator”, a declarat actrița, potrivit Rolling Stone. 

Dynevor a avut un rol mai mic în sezonul 2 al serialului, însă unul destul de important, în timp ce Regé-Jean Page, care interpretează rolul Ducelui, nici măcar nu a jucat. Următorul sezon din Bridgerton se va concentra pe Penelope, jucată de Nicola Coughlan, și Colin Bridgerton, interpretat de Luke Newton.

bridgerton
Sezonul 1 i-a avut în prim-plan pe Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) și Ducele de Hastings (Regé-Jean Page)[Sursa foto: Netflix ]

Când apare Bridgerton sezonul 3

Netflix a confirmat că filmările sunt în plină desfășurare pentru sezonul trei al serialului Bridgerton, care se va axa pe povestea de dragoste dintre Penelope și Colin.

Sezonul 1 i-a avut în prim-plan pe Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) și Ducele de Hastings (Regé-Jean Page), în timp se sezonul doi i-a avut pe Kate Sharma (Simone Ashley) și Anthony Bridgerton (Johnathan Bailey). Sezonul 3 al serialului nu are o dată oficială de lansare, fiind amânată, iar filmările au fost reluate.

Citește și: Motivul surprinzător pentru care a fost amânată lansarea sezonului 3 din Bridgerton pe Netflix

Creatoarea serialului, Shonda Rhimes, nu a fost de acord cu o poveste majoră din acest sezon, pe motiv că s-ar fi dus într-o direcție „foarte întunecată”.

„Există unele elemente de care Shonda pur și simplu nu este mulțumită, așa că vrea să le schimbe. Unele dintre ele au devenit foarte întunecate", a declarat o sursă pentru MailOnline.