Stiri

Motivul surprinzător pentru care a fost amânată lansarea sezonului 3 din Bridgerton pe Netflix

netflix
Motivul pentru care a fost amanata lansarea sezonului 3 din Bridgerton  [Sursa foto: Netflix ]
Iată motivul neașteptat pentru care a fost amânat sezonul 3 din Bridgerton.

Bridgerton, sezonul 3. Netflix a cucerit inimile tuturor cu seria Bridgerton, o dramă de epocă care urmărește poveștile de dragoste ale mai multor personaje. Este unul dintre cele mai vizionate seriale originale Netflix, în engleză. Fiecare serial are câte opt episoade, bazate pe romanele lui Julia Quinn.

Fanii au fost luați prin surprindere de anunțul că sezonul 3 nu va apărea la fel de repede precum celelalte.

Iată motivul surprinzător pentru care a fost amânată lansarea sezonului 3 din Bridgerton pe Netflix.

Citește și: Netflix a publicat prima imagine din serialul „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”

Bridgerton, sezonul 3. De ce a fost amânată lansarea următorului sezon?

Întârzierea următorului sezon din drama de epocă este dintr-un motiv neașteptat pentru fani. Creatoarea serialului, Shonda Rhimes, nu a fost de acord cu o poveste majoră din acest sezon.

Potrivit unei surse, Rhimes nu a fost mulțumit de părți ale intrigii sezonului trei, deoarece s-a dus într-o direcție „foarte întunecată”. Din acest motiv, au fost reluate filmările.

„Există unele elemente de care Shonda pur și simplu nu este mulțumită, așa că vrea să le schimbe. Unele dintre ele au devenit foarte întunecate", a declarat o sursă pentru MailOnline.

netflix
Bridgerton, sezonul 3[Sursa foto: Netflix ]

Aceeași sursă a mai adăugat că Shonda Rhimes își dorește ca serialul să continue să fie la fel de distractiv ca până acum, pe lângă elementele romantice care au cucerit inimile tuturor. Actorii serialului Bridgerton  își doresc să muncească oricât este nevoie pentru a le oferi tot ce e mai bun fanilor serialului.

„Ni s-a spus că are nevoie de distracție înapoi, așa că există schimbări, ceea ce înseamnă, desigur, întârzieri. Un lucru este sigur, totuși, echipa de producție vrea să facă totul corect pentru fanii Bridgerton, astfel încât să se bucure de ea. Așa cum au făcut și în trecut”, a mai declarat sursa citată mai sus.

netflix
Sezonul 3 din Bridgerton ar putea să nu apară în 2023 [Sursa foto: Instagram ]

Când va apărea sezonul 3 din Bridgerton?

Nu este încă clar data la care sezonul 3 din Bridgerton ar urma să fie lansat pe Netflix, în contextul în care filmările încă au loc. S-ar putea să nu fie la fel de curând precum au sperat fanii, iar data lansării să nu fie în 2023, cum era programat inițial.

Citește și: Motivul pentru care Netflix dă în judecată creatoarele unui musical inspirat din serialul „Bridgerton”
Sezonul 3 din Bridgerton se va concentra pe povestea de dragostea dintre Penelope Featherington (Nicola Coughlan) și fratele celei mai bune prietene ale ei, Colin Bridgerton (Luke Newton).

În timp ce povestea lor de dragoste a fost făcută aluzie în episoadele anterioare ale serialului, următorul sezon va fi foarte concentrată pe cronologia lor, pe lângă și alte povești de dragoste și intrigi. Sezonul 1 i-a avut în prim-plan pe Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) și Ducele de Hastings (Regé-Jean Page), în timp se sezonul doi i-a avut pe Kate Sharma (Simone Ashley) și Anthony Bridgerton (Johnathan Bailey).