Stiri

Netflix a publicat prima imagine din serialul „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”

netflix
Primele informații despre serialul spin-off „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”  [Sursa foto: Netflix ]
Vești bune pentru fanii „Bridgerton”! Netflix a publicat prima imagine din noul serial.

„Queen Charlotte: A Bridgerton Story” este noul serial din universul Bridgerton, care urmează să fie lansat în anul 2023. Povestea urmărește ascensiunea tinerei regine Charlotte, un personaj cheie în povestea serialelor „Bridgerton”.

Serialul se va concentra pe povestea tinerei Regine Charlotte și pe semnificativa schimbare în societate pe care a provocat-o căsătoria ei cu Regele George. Rolul tinerei Regine Charlotte este jucat de actrița India Amarteifio.

Citește și: Netflix a lansat trailerul oficial pentru serialul „Bridgerton” sezonul 2! Când va avea loc premiera

Netflix a publicat recent prima fotografie din noul serial, în care este prezentată tânăra Lady Danbury, un alt personaj cheie din serial. Personajul este interpretat de Arsema Thomas, în debutul său în televiziune. În această fotografie, tânăra Lady Agatha Danbury poartă o rochie elegantă, de culoare crem, pe care a accesorizat-o cu un colier impunător din diamante și o diademă.

Se mai poate observa în fotografie că ea se pregătește să aibă o discuție cu tânăra Regină Charlotte.

netflix
Prima imagine din serialul „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”, publicată de Netflix [Sursa foto: Netflix ]

Potrivit Netflix, Agatha este aflată sub papucul unui soț mult mai în vârstă, iar aceasta se va folosi de de sosirea lui Charlotte pentru a își găsi propriul drum în societate.

Fanii „Bridgerton” așteaptă cu nerăbdarea spin-off-ului serialului

Unul dintre cei mai importanți producători de film Netflix, Peter Friedlander, a descris noua serie drept una „superbă”, pe care fanii serialelor „Bridgerton” o vor aștepta cu nerăbdare.

Citește și: Motivul pentru care Netflix dă în judecată creatoarele unui musical inspirat din serialul „Bridgerton”

„Când o întâlnești pe Regina Charlotte în universul Bridgerton, nu poți să nu vrei să afli mai multe despre acel personaj și despre trecutul ei. Așa că a fost ca o explorare naturală să mergi în trecutul ei”, a declarat Peter Friedlander, pentru Variety.

„Queen Charlotte: A Bridgerton Story” este un serial limitat scris de Shonda Rhimes pentru netflix. Seri este un spin-off prequel al serialului Netflix Bridgerton și se va concentra pe ascensiunea tinerei Regine Charlotte la proeminență și putere. Serialul format din opt episoade va avea premiera în anul 2023.