Stiri mondene

Rege Jean-Page, declarat cel mai frumos barbat din lume, potrivit unui studiu stiintific. Cine se afla pe locul al doilea

Rege Jean-Page
Rege Jean-Page, declarat cel mai frumos barbat din lume [Sursa foto: Instagram ]
Rege Jean-Page a fost declarat cel mai frumos barbat din lume. Iată cine se află pe locul doi!

Regé-Jean Page, actorul celebrul din primul sezon al serialului „Bridgerton”, a fost numit cel mai frumos bărbat din lume, conform cercetărilor științifice. Actorul a fost analizat în raport cu cercetările științifice antice, numit „Raportul de aur al frumuseții grecești”.

Datele au fost compilate de un chirurg plastician britanic, dr. Julian De Silva, care a folosit tehnologia computerizată pentru a calcula proporțiile feței lui Regé, iar rezultatele l-au dus pe primul loc în topul celor mai frumoși bărbați.

Citește și: Veste bună pentru fanele actorului Regé-Jean Page din serialul „Bridgerton”. Va prezenta o emisiune de succes

Doctorul plastician a declarat pentru Metro.co.uk că tehnologia este utilă atunci când este planificată intervenția chirurgicală a pacienților:  „Aceste tehnici noi-nouțe de cartografiere pe computer ne permit să rezolvăm unele dintre misterele a ceea ce face pe cineva frumos din punct de vedere fizic.

Și tehnologia este utilă atunci când planificați intervenția chirurgicală a pacienților”
.

Rege Jean-Page
Rege Jean-Page a fost declarat cel mai frumos barbat din lume[Sursa foto: Netflix ]

Ceea ce îl face pe Regé-Jean Page  cel mai frumos bărbat di. lume are legătură cu trăsăturile sale „clasice frumoase” și ochii căprui care ies în evidență. Actorul a primit un punctaj cu o precizie de 93,65%.

„Regé a câștigat datorită feței sale clasice frumoase și a ochilor căprui minunați.

A avut cu ușurință cel mai mare scor… Distanța dintre ochi și poziționarea ochilor au obținut, de asemenea, un punctaj ridicat”, a adăugat chirurgul estetician, potrivit The News.

Iată cine este al doilea cel mai frumos bărbat din lume!

Potrivit aceleași metode, al doilea cel mai frumos bărbat din lume a fost declarat Chris Hemsworth, care și-a asigurat locul cu un scor de 93,53%. Locul al treilea a fost ocupat de Michael B Jordan, cu 93,46%, iar cântărețul Harry Styles a fost clasat pe al patrulea cu 92,30%.

Citește și: Rege-Jean Page, rol principal într-o nouă adaptare a romanelor „Sfântul”

Pentru a se ajunge la aceste concluzii, cercetătorii au verificat: dimensiunea buzelor, poziționarea ochilor, dar și simetria feței britanicului.