Stiri

Va exista un 365 de zile 4? Tot ce trebuie să știi despre o posibilă continuare a filmului

365 de zile
Anna-Maria Sieklucka, în „365”, partea a treia  [Sursa foto: Captură YouTube]
Trilogia „365 de zile” va continua și cu partea a patra? Tot ce se știe până acum despre următorul film.

„365 de zile” este un film polonez romantic, bazat pe cărțile lui Blanka Lipińska. Primul film, „365 dni” (365 de zile) a fost lansat în anul 2020 și a obținut nota 3.3 pe Netflix, din aproximativ 83.000 de recenzii. Protagonistii filmului sunt Anna-Maria Sieklucka (Laura) și Michele Morrone (Massimo).

Citeste si: Cine este Anna Maria Sieklucka? Totul despre starul din „365 de zile”

Al doilea film al seriei, „365 de zile: Acea zi” (365 Days: This Day) a fost lansat în anul 2022, iar pe IMDb a obținut nota 2.5 din aproximativ 16.000 de recenzii. Al treilea film a fost lansat recent, iar fanii sunt indecisi în privința unei continuări. Ultimele două filme au fost filmate în același timp, motiv pentru care au fost lansate în același an.

În timp ce primul film a fost o adaptare fidelă a cărții, continuarea a deviat de la evenimentele cărții pentru a spune propria versiune a poveștii centrale de dragoste dintre Laura și Massimo.

365 de zile
Anna-Maria Sieklucka (Laura) și Michele Morrone (Massimo), în a treia parte a filmului [Sursa foto: Captură YouTube]

Tot ce trebuie să știți despre „365 de zile” 4

Fără a da prea multe spoilere despre filmul al treilea, care abia a apărut pe Netflix, vă anunțăm că finalul este unul care ridică semne de întrebare cu privire la viața Laurei și decizia pe care urmează să o facă. „365 de zile” 4 nu a fost până acum confirmat de Netflix, dar după finalul ambiguu al celui de-al treilea film, fanii se așteaptă ca seria să continue.

Între primul și al doilea film din seria „365 de zile”  a existat o pauză de mai bine de doi ani de zile, motiv pentru care se zvonește că un al patrulea film ar putea apărea abia în 2023, potrivit Digital Spy. Producătorii Netflix nu au confirmat sau negat nimic în ceea ce privește următorul film, motiv pentru care există șanse să apară mult mai devreme. 

365 de zile
Simone Sussina (Nacho) și Anna-Maria Sieklucka (Laura)[Sursa foto: Captură YouTube]

Un lucru este cert, nu ar mai exista „365 de zile” fără actorii principali ai filmului: Anna-Maria Sieklucka și Michele Morrone. În cazul în care un al patrulea film va apărea, cei doi nu vor lipsi din el. Putem spune același lucru și despre personajul Nacho, jucat de actorul Simone Susinna.