Stiri mondene

Cine este Anna Maria Sieklucka? Totul despre starul din „365 de zile”

Cine este Anna Maria Sieklucka? Totul despre starul din „365 de zile”
Cine este Anna Maria Sieklucka? Totul despre starul din „365 de zile” [Sursa foto: Facebook]
Anna Maria Sieklucka o interpretează pe Laura în filmul 365 de zile care făcut furori în întreaga lume. Află totul despre actriță chiar de la noi.

Știm că toți sunteți destul de dornici să urmăriți continuarea filmului 365 Days, însă până atunci, noi ne propunem să-i cunoaștem mai bine pe actorii din film. 

Citeste si: Care este relația dintre Michele Morrone și Anna Maria Sieklucka din „365 de zile” în viața reală?

Tot ce trebuie să știi despre Anna Maria Sieklucka, actrița care o interpretează pe Laura în 365 de zile 

Anna Maria Sieklucka Sieklucka este o actriță poloneză. Ea s-a născut pe 31 mai 1992, în Lublin, care este cel mai mare oraș din estulPoloniei. Tatăl ei, Jerzy Antoni Sieklucki este avocat de profesie, iar ea și-a dobândit studiile de la Facultatea de Păpuși a Academiei Naționale de Arte Teatrale AST din Wrocław.

Cine este Anna Maria Sieklucka? Totul despre starul din „365 de zile”
Cine este Anna Maria Sieklucka? Totul despre starul din „365 de zile”[Sursa foto: Facebook]

Tânăra de 29 de ani și-a obținut diploma în anul 2018, vorbește fluent mai multe limbi, inclusiv poloneză, engleză, franceză și germană și este cunoscută pentru rolul Laurei Biel în drama erotică 365 Days (2020).

În 2019, Anna a pus mâna pe un rol în serialul de televiziune polonez Na dobre i na złe, în care a jucat într-un episod al emisiunii care a fost despre viața paramedicilor și a personalului spitalului.

Care a fost filmul de debut al lui Sieklucka?

Pentru cei dintre voi care vă întrebați, Anna și-a făcut debutul în film cu „365 de zile”. La început, a ezitat destul de mult să accepte rolul, însă după ce a citit scenariul s-a hotărât să-i dea o șansă. Într-un interviu ea a declarat că filmul acesta a fost o adevărată provocare pentru ea. 

Prima parte a filmului 365 de zile a primit feedback negativ din cauza glorificării mafiei și din multe alte motive, dar a continuat să devină foarte popular în multe țări din întreaga lume. Potrivit rapoartelor Newsweek, „a fost cel mai vizionat film Netflix în 2020”.

Despre ce este filmul „365 de zile”?

Filmul 365 de zile este un thriller erotic care se bazează pe primul roman al unei trilogii de Blanka Lipińska. Se învârte în jurul vieții unei tinere pe nume Laura (interpretată de Anna-Maria Sieklucka) din Varșovia. Massimo încearcă să o închidă pe Laura și apoi îi impune o perioadă de 365 de zile pentru a se îndrăgosti de el. Barbara Białowąs și Tomasz Mandes au regizat filmul. Filmul a văzut lumina zilei pe 7 februarie 2020, în Polonia, în timp ce a fost lansat pe Netflix pe 7 iunie 2020. 

Cine este Anna Maria Sieklucka? Totul despre starul din „365 de zile”
Cine este Anna Maria Sieklucka? Totul despre starul din „365 de zile”[Sursa foto: Facebook]

Marea majoritate a filmului a fost filmat în Polonia (Varșovia, Cracovia și Niepołomice) și Italia (Sanremo).

Dacă vă plac filmele erotice, atunci puteți vedea continuarea din 365 de zile. Filmul a apărut pe gigantul de streaming Netflix pe 27 aprilie 2022.