Stiri

UNTOLD 2022: Programul pe zile. Condiţiile pe care participanţii la festival trebuie să le respecte

Untold 2022
Untold 2022 [Sursa foto: Facebook]
UNTOLD 2022: Pregătirile pentru cel mai îndrăgit festival sunt în toi. Iată toate detaliile pe care trebuie să le știi despre festivalul de la Cluj.

Organizatorii UNTOLD pun la dispoziție festivalierilor peste 5.000 de locuri de cazare în Cluj-Napoca, în cămine studențești și hoteluri, pe perioada festivalului. 

Se fac pregătiri intense pentru Untold și în saloanele de înfrumusețare. Tinerele care își doresc să arate perfect la festival s-au programat din timp, iar cele mai solicitate sunt manichiuristele care zilele acestea au scos din sertare cele mai puternice nuanțe de ojă. Anul acesta, la festival, se poarta unghiile neon.

Citeste si: INNA, apariție senzuală la aeroportul din Belgia înainte de a urca pe scena de la Tomorrowland alături de Timmy Trumpet

Condiţiile pe care participanţii la festival trebuie să le respecte

Festivalul Untold va fi cel mai sigur loc public din România, asigură autoritățile care au luat măsuri speciale pentru a evita eventualele probleme cauzate de consumul de droguri și alcool. Oamenii legii vor fi cu ochii pe festivalieri, iar organizatorii se așteaptă ca toate evenimentele să se desfașoare în siguranță. Anul acesta, Untold aduce în fața petrecăreților o mulțime de momente și concerte surpriză. În linkul pe care îl găsești aici poți citi toate obligațiile pe care le au participanții la festival.

Untold îi premiază pe elevii de nota 10

Prin campania Bac de 10, aflată deja la a șasea ediție, UNTOLD își propune să susțină performanța în educație și să-i premieze pe cei care iau nota 10 la examenul de bacalaureat. Dacă au luat nota 10 la Bac, vei primi un abonament gratuit pentru 4 zile la ediția UNTOLD 2022.  Dacă te înscrii la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară sau cea din toamnă și promovezi, poți achiziționa abonamente la preț special pentru UNTOLD. Vei primi un voucher valoric de 10 euro. 

Citeste si: Untold 2022! Organizatorii au anunțat noi artiști care vor urca pe scenele festivalului

UNTOLD 2022: Programul pe zile

Nume mari sunt anunțate și anul acesta la festivalul de la Cluj. Iată programul pe zile pentru toate scenele de la Untold: 

Untold 2022
Untold 2022[Sursa foto: Facebook]

UNTOLD 2022: Programul pe zile. Condiţiile pe care participanţii la festival trebuie să le respecte
UNTOLD 2022 [Sursa foto: Facebook]

Untold 2022
Foto Facebook

UNTOLD 2022
UNTOLD 2022[Sursa foto: Facebook]