Stiri

Lansarea filmului „Batgirl”, cu Leslie Grace în rol principal, a fost anulată

Warner Bros. a anulat lansarea filmului
Warner Bros. a anulat lansarea filmului "Batgirl"
Studioul american Warner Bros. a anulat lansarea filmului "Batgirl", deşi era aproape terminat.

Warner Bros și DC Films au anulat lansarea filmului „Badgirl” în cinematografe sau pe platformele de streaming, un caz unic în istoria blockbusterelor. Producția a fost regizată de Adil El Arbi și Bilall Fallah, iar actrița Leslie Grace urma să apară în rolul titular, Barbara Gordon/Batgirl. Alte vedete din distribuție sunt Brendan Fraser, în rolul lui Firefly, J. K. Simmons, în rolul comisarului Gordon, și Michael Keaton, care și-a reluat partitura Batman, la aproximativ trei decenii după ce a jucat în filmul „Batman Returns” din 1992. 

Warner Bros. a anulat lansarea filmului "Batgirl"
Warner Bros. a anulat lansarea filmului "Batgirl"

Citeste si: TRAILER: Johnny Depp, protagonist în "Sea of Dawn", noul joc online de la compania chineză Changyou: „Am trecut prin numeroase aventuri”

Potrivit The New York Post, decizia de a nu lansa filmul poate fi atribuită noii conduceri a Warner Bros., în urma fuziunii sale cu Discovery. Se pare că CEO-ul David Zaslav încearcă să lanseze titluri DC mari, iar, în urma unor proiecții de testare slabe, studioul a decis că „Batgirl” nu se încadrează în aceste criterii. Mai mult, această schimbare de strategie este legată și de plecarea fostului CEO al WarnerMedia, Jason Kilar, şi de implicarea înlocuitorului său, David Zaslav, care doreşte să concentreze activităţile studioului în cinematografe. 

Filmul „Badgirl”, premiera pe HBO Max anul acesta

Lungmetrajul, care urma să aibă premiera pe HBO Max anul acesta, a fost turnat între noiembrie 2021 și martie 2022, cu un buget inițial de 70 de milioane de dolari, care a crescut la peste 90 de milioane de dolari în timpul filmărilor, din cauza COVID-19, scrie  The Hollywood Reporter. Filmul fusese făcut special pentru streaming, în speranţa de a atrage abonaţi pe HBO Max, fiind vârful de lance al unei strategii menite să aducă universul DC în televiziune.

Citeste si: Joey King, pe covorul roșu la premiera filmului „Bullet Train” împreună cu logodnicul ei. Actrița va împărți platoul de filmare cu Brad Pitt

Warner Bros. a anulat lansarea filmului "Batgirl"
Warner Bros. a anulat lansarea filmului "Batgirl"

Potrivit surselor americane, Warner Bros nu a comentat decizia de a anula lansarea filmului. Fanii lui Michael Keaton îl vor putea vedea, însă, pe actor reluând rolul Bruce Wayne în filmul „ The Flash”, fiind programat pentru lansare anul viitor.

De asemenea, un alt film aproape terminat a fost o victimă colaterală a acestei noi strategii: desenul animat „ Scoob!: Holiday Haunt ”, o continuare a lui „Scoob!” (2020).