Stiri

Horoscop 5 august 2022: Situații tensionate pe plan emoțional

Horoscop 5 august 2022
Horoscop 5 august 2022
Horoscop 5 august 2022: Află ce-ți rezervă astrele pentru ziua de mâine pentru a ști la ce trebuie să te aștepți.

Astrele spun că Luna va tranzita prin Scorpion, așa că în aceste zile sentimentele noastre vor fi intense și profunde, ne va fi frică să nu pierdem controlul și să ne arătăm vulnerabili. În plus, ne vom simți mai interesați de sentimentele celorlalți și intuiția noastră va fi mai acută decât de obicei.

Citeste si: Horoscop săptămânal 1 august 2022 – 7 august 2022: Recomandări pentru fiecare zodie

Horoscop 5 august 2022 pentru toate zodiile

Consultă mai jos horoscopul complet pentru toate zodiile! Zodiac zilnic pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scopion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti! 

Berbec

Sexualitatea ta se va lumina și toate pasiunile tale ascunse vor fi trezite. Nimeni nu îți va rezista, vei hipnotiza cu marea ta putere de magnetism.

Zeița Tara vă va ajuta să atingeți subiecte tabu și să descoperiți ce vă face cea mai mare plăcere.

Citeste si: 5 august 2022. Ziua internațională a Berii. Cum a luat naștere această zi?

Horoscop 5 august 2022
Horoscop 5 august 2022

Taur

Problemele din planul sentimental vor juca un rol principal și te poți confrunta cu anumite crize în relația cu partenerul tău.

Dacă ești singură și începi să cunoști pe cineva, trebuie să iei lucrurile mai ușor. Dacă este cu adevărat interesat de tine, va ști să te aștepte. Zeița Tara te va elibera de relațiile toxice.

Gemeni

Zeița Tara te va ajuta să te eliberezi de unele activități de rutină de care te-ai legat. Încetul cu încetul îți vei îmbunătăți situația de la lucru sau vezi găsi un loc de muncă mai profitabil. De asemenea, va fi o zi bună pentru a face o curățare facială sau a efectua o epilare definitivă.

Rac

Astăzi va fi o zi bună pentru a te dedica exersării hobby-ului tău preferat, deoarece acest lucru te va ajuta să eliberezi stresul pe care l-ai acumulat. De asemenea, profitați de ocazie pentru a vă juca și a vă distra cu cei mai mici din familie. Zeița Tara vă va ajuta să vă vindecați inima de vechile dezamăgiri.

Leu

Te vei bucura de cei dragi și vei întări legăturile care te leagă de ei. Dacă soarta a decis că astăzi ești departe de rudele tale, nu-ți face griji, vei rămâne unit cu ele într-un fel sau altul. Zeița Tara te va ajuta să depășești orice absență.

Fecioară

Aceasta este o zi pentru a face excursii, plimbari sau pentru a vizita acel prieten cu care iti place sa vorbesti atat de mult. Interacțiunea va aduce un dinamism mai mare vieții tale și va pune în mișcare energia oprită. Zeița Tara îți va purifica mintea de gândurile negative.

Balanță

Astrologii spun că balanțele iau niște măsuri cu niște probleme de sănătate. Nu mai vor să rabde sau să asculte sfaturi care nu au nici un sens și până la urmă nimic nu hotărăsc. Stelele arată că în această zi balanțele sunt mai sigure și știu ce vor. În a doua jumătate a zilei, o discuție ajută acest nativ să înțeleagă scopul și intențiile unei persoane.

Horoscop 5 august 2022
Horoscop 5 august 2022

Scorpion

Unele situații despre care credeai că au fost deja uitate vor reapărea în viața ta, astfel încât să le revizuiești din nou și să le termini definitiv. Prin urmare, vă sugerez să nu repetați greșelile vechi. Zeița Tara te va ajuta să tai tot ce te leagă de trecut pentru a continua să crești, să te dezvolți.

Săgetător

Te așteaptă momente de comunicare excelentă cu prietenii tăi, în care vei fi încurajat să spui câteva dintre secretele tale. Zeița Tara te va ajuta să te eliberezi de prejudecăți pentru a descoperi tot ce ai în comun cu ei. Veți vedea viața dintr-o perspectivă mai umană.

Capricorn

Recunoașterea pe care o căutați va veni în sfârșit și veți avea senzația că ați ajuns în vârf, dar nu trebuie să vă mulțumiți pentru că încă puteți merge mult mai departe. Datorită intervenției zeiței Tara vei realiza tot ce ți-ai propus.

Vărsător

Este o zi favorabilă pentru rezolvarea neînțelegerilor cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii și asociații. Conjuncția planetelor arată că vărsătorii au toate cuvintele la ei și știe pe ce trebuie să pună accent ca să obțină ce își dorește. În a doua parte a zilei, poate să se pregătească pentru un eveniment sau întâlnire, care îi permite să cunoască oameni noi și importanți.

Pești

Aceasta va fi o zi plină de experiențe stimulatoare. Zeița Tara te va ține departe de convingerile negative care te împiedică să crești și să-ți îmbunătățești viața. Pregătește-te să faci acea călătorie la care ai visat de mult timp sau să întreprinzi un proiect foarte fructuos.