Stiri

Un nou actor în lumea Marvel. Cine va interpreta rolul lui El Muerto, din noul film Spider-Man

Un nou actor în lumea Marvel. Cine va interpreta rolul lui El Muerto, din noul film Spider-Man
[Sursa foto: Facebook ]
Marvel pregăteşte un nou film al francizei Spider-Man. Deja a fost dezvăluit numele actorului care va juca rolul lui El Muerto.

Bad Bunny este pregătit să se alăture universului Marvel. Rapper-ul din Puerto Rico, câștigător al premiului Grammy, va juca rolul lui El Muerto într-un noul film din seria Spider-Man, programat pentru lansare în 2024. Anunţul a fost făcut în cadrul CinemaCon. 

Bad Bunny, în rolul lui El Muerto, din filmul Spider-Man

Bad Bunny a avut o apariție surpriză, în momentul în care noul film a fost anunţat, la la CinemaCon.

"Să îl aduc pe El Muerto la viaţă este ceva incredibil", a declarat Bad Bunny, pe numele său real Benito Antonio Martínez Ocasio.

Un nou actor în lumea Marvel. Cine va interpreta rolul lui El Muerto, din noul film Spider-Man

El Muerto este Juan Carlos, un fost campion la wrestling, care s-a luptat cu Spider-Man într-un meci de lupte organizat în scopuri caritabile. Când personajul Marvel El Dorado a venit să îl ucidă pe el El Muerto, Spider-Man l-a salvat, iar cei doi au făcut front comun şi l-au învins pe El Dorado. Filmul "El Muerto" va fi lansat în 2024.

Bad Bunny nu este la prima experienţă că actor. Rapper-ul a jucat în "Narcos: Mexico" şi va apărea în "Bullet Train", alături de Brad Pitt, într-un film care va fi lansat în luna iulie, dar şi în producţia "Cassandro", unde l-a avut coleg de platou pe Gael Garcia Bernal.

Bad Bunny, pe numele său real Benito Antonio Martínez Ocasio, este un rapper, producător, actor și luptător profesionist portorican, în vârstă de 28 de ani. În cariera sa muzicală a colaborat cu artişti precum J Balvin, Farruko, Residente, Arcángel, Jhay Cortez, Daddy Yankee şi Rosalía. În 2020 a cântat pe aceeaşi scenă cu Shakira şi Jennifer Lopez la Super Bowl, iar în acelaşi an a câştigat un premiu Grammy, pentru cel mai bun album latino. 

Citeste si: Câți bani a primit Sebastian Stan, actorul din „Pam & Tommy”, de pe urma filmelor Marvel

Citeste si: Doliu în lumea filmului francez! Gaspard Ulliel, câştigător a două premii César, a murit la vârsta de 37 de ani în urma unui accident de schi