Stiri

Platforma de streaming Disney+ se lansează în România. Cât costă abonamentul?

Disney+ abonament 
Disney+ abonament 
Disney+ se lansează în România pe 14 iunie. Ce poți vedea pe Disney+ România și cât costă abonamentul

Disney+ se va lansa în România pe 14 iunie și foarte mulți viitori utilizatori sunt curioși să afle ce pot vedea pe această platformă și cât costă abonamentul.

Citeste si: Compania Disney va suspenda toate afacerile din Rusia, dar își păstrează angajații din această țară: „Le vom întrerupe imediat”

Ce poți vedea pe Disney+ România

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme şi producţii de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars şi National Geographic, alături de „Familia Simpson” şi multe altele. În anumite ţări, serviciul include şi noul brand de producţii de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution.

Serviciul oferă streaming fără reclame, alături de o colecţie în continuă creştere de conţinut original exclusiv, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acţiune şi de animaţie şi scurt metraje.

Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduieşte, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariţii de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures şi multe altele. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi disneyplus.com sau căutaţi aplicaţia Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile şi a televizoarelor conectate.

Preţul abonamentului lunar pentru platforma de streaming Disney+ va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei.

Citeste si: Alexandra Stan, un nou mesaj dur pentru hateri! Artista nu s-a mai putut abține și a răbufnit în mediul online: „Chiar m-am răzvrătit! Sunt prea mulți frustrați”

Platforma de streaming Disney+ se lansează în România. Cât costă abonamentul?
Platforma de streaming Disney+ se lansează în România. Cât costă abonamentul?[Sursa foto: Disnep Plus ]

Platforma va avea filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic şi divertisment general de la Star, Disney+ și unele dintre cele mai îndrăgite poveşti din întreaga lume.