Stiri

Câți bani a primit Sebastian Stan, actorul din „Pam & Tommy”, de pe urma filmelor Marvel

Câți bani a primit Sebastian Stan de pe urma filmelor Marvel
Sebastian Stan alături de Anthony Mackie
Sebastian Stan a câştigat o avere de pe urma filmelor Marvel. Actorul primeşte şi mai mulţi bani odată cu apariţia sa în noua serie.

Sebastian Stan este cel mai de succes actor român pe plan internaţional în acest moment. Artistul născut la Constanţa a jucat în mai multe seriale de succes, precum Gossip Girl, Kings, Once Upon a Time şi Political Animals, dar a cunoscut cu adevărat celebritatea din momentul în care a intrat în lumea filmelor Marvel. Iar imaginile din „Pam & Tommy” fac furori pe internet.

Câți bani a primit Sebastian Stan, actorul din „Pam & Tommy”, de pe urma filmelor Marvel
Câți bani a primit Sebastian Stan, actorul din „Pam & Tommy”, de pe urma filmelor Marvel

Sebastian Stan are rolul principal serialul „Pam & Tommy” și este printre cele mai așteptate din 2022.

Câţi bani i-au adus în conturi filmele Marvel lui Sebastian Stan

Sebastian Stan joacă rolul lui Bucky Barnes în universul Marvel, iar primul film în care a apărut este "Captain America: The First Avenger", lansat în 2011. Au urmat apoi "Captain America: The Winter Soldier", "Ant-Man", "Captain America: Civil War", "Black Panther", "Avengers: Infinity War" şi "Avengers: Endgame".

Deja actorul român este unul dintre veteranii Marvel, aşa că a fost răsplătit pentru prestaţiile bune cu un rol principal în miniseria "The Falcon and the Winter Soldier", lansată în acest an.

 Personajul său, Bucky Barnes este în centrul acţiunii în noua producţie Marvel, aşa că şi remuneraţia sa a crescut. Conform cheatsheet.com, actorul român câştigă la fel de mulţi bani precum celălalt actor principal din film, Anthony Mackie.

Se pare că cei doi sunt plătiţi cu 475 de mii de dolari pe episod, ceea ce înseamnă că doar pentru acest serial, Stan va încasa 2,8 milioane de dolari. Această sumă se adaugă celor 8 milioane pe care constănţeanul le-a câştigat până acum, ceea ce înseamnă cu deja a depăşit bariera de zece milioane.

Câți bani a primit Sebastian Stan de pe urma filmelor Marvel

 Totuşi, Sebastian Stan nu este nici pe departe la fel de bine plătit precum starurile care au apărut până acum în filmele Marvel. Actorul care a încasat cel mai mult este Robert Downey Jr, cu 20 de milioane de dolari pentru rolul din "Endgame", cărora li se alătură alte 50 de milioane, care au venit datorită încasărilor de la box office. Chris Evans, Scarlett Johansson şi Chris Hemsworth au primit şi ei câte 15 milioane pentru apariţia în "Endgame".