Stiri

Un bărbat a parcat neregulamentar și s-a „trezit” cu un mesaj lăsat în parbriz: ”Vă ajut eu cu 2 lei să puteți parca civilizat”. Imaginile cu biletul și banii lăsați au devenit virale

Un bărbat a parcat neregulamentar și s-a „trezit” cu un mesaj lăsat în parbriz: ”Vă ajut eu cu 2 lei să puteți parca civilizat”. Imaginile cu biletul și banii lăsați au devenit virale
[Sursa foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București]
Mesajul viral primit de un șofer care a parcat neregulamentar în preajma unui mall din București. Iată detaliile mai jos.

Este cunoscut faptul că în weekend mall-urile și parcările acestora sunt destul de aglomerate, dar nu atât de aglomerate încât să nu găsești un loc de parcare. Bucureștenii au un grup de Facebook destinat persoanelor care parchează neregulamentar, numit ” Ai parcat ca un bou București ”. În acest grup a apărut, weekendul trecut, o postare despre un șofer constănțean care și-a parcat bolidul fără a mai plăti taxa de parcare.

Mesajul viral primit de un șofer care a parcat neregulamentar
Mesajul viral primit de un șofer care a parcat neregulamentar[Sursa foto: PixaBay]

Din grabă sau din pur și simplu nepăsare, bărbatul cu numere de Constanța și-a lăsat mașina parcată lângă trotuar, încurcând circulația. Șoferul a stârnit un „val” de reacții nu doar în mediul online, ci și din partea unei alte persoane care se afla la Mall Băneasa.

Citește și: A intrat în funcțiune sistemul de supraveghere a traficului cu recunoaștere facială. Lista intersecțiilor monitorizate din București

Mesajul a ajuns viral pe rețelele sociale

Pentru că a observat că nu a parcat corespunzător, persoana respectivă i-a lăsat un mesaj în parbriz  și o sumă de bani. Autoturismul a fost parcat lângă trotuar, șoferul ignorând locurile special amenajate pentru șoferi și mașinile lor.

„Bună ziua. Aici, la Băneasa, este ieftină parcarea, nu ca la Constanța, dar chiar și așa pare că nu vă permiteți. Vă ajut eu cu 2 lei, să puteți parca și dumneavoastră civilizat pentru două ore”, este mesajul notat pe o bucată de hârtie. Sub ștergătorul din dreptul șoferului i-au fost lăsați și doi lei.

Mesajul viral primit de un șofer care a parcat neregulamentar
Mesajul viral primit de un șofer care a parcat neregulamentar[Sursa foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București]

Citește și: Dimineața Nebună: Un şofer din Botoșani a vrut să sesizeze o neregulă, dar a ajuns şi el în vizorul poliţiştilor- AUDIO

Postarea a devenit la scurt timp virală, iar comentariile nu au ezitat să apară. În mare parte erau comentarii pozitive, oamenii fiind de acord cu fapta femeii, sugerând că era necesară și anunțarea poliției. Au existat și câteva comentarii jignitoare la adresa șoferiței. Mai exact, internauții au făcut referire la suma mică lăsată pentru plata parcării, spunând că este insuficientă, alții sugerau că, de fapt, femeia nu ar avea mașină, ci ar fi venit cu STB-ul la mall.