Stiri

Un bărbat a furat o bicicletă, ziua în amiaza mare. Cum s-a întâmplat totul și cum au reușit polițiștii să-l prindă pe făptaș

Un bărbat a furat o bicicletă, ziua în amiaza mare
Un bărbat a furat o bicicletă, ziua în amiaza mare [Sursa foto: Captură video]
Un bărbat din Cluj n-a ținut cont de nimeni și a ajuns să fure o bicicletă, ziua în amiaza mare. Cum a fost prins hoţul?

Un bărbat a furat o bicicletă din Piaţa Gării, din Cluj. Surpriza a fost că stația de autobuz era plină de oameni și nimeni nu a zis nimic. Mulți doar s-au uitat și l-au lăsat să-și termine treaba. Întreaga scenă a fost însă filmată de un cetăţean aflat în apropiere, care nici el la rândul lui nu a intervenit, dar a mers cu imaginile direct la poliţie. Pe baza filmării, oamenii legii au reuşit să-l identifice pe făptaş şi să-l reţină. 

Citeste si: Dimineața Nebună. Un român supărat pe traficul din dreptul casei și-a făcut propria trecere de pietoni. Pentru ideea trăznită s-a ales cu dosar penal. Audio

"In fața gării plin de lume.... în stație plin.. vizavi de statie din nou lume dar nimeni nimic.... Lumea preferă să nu se implice deși E TREABA LOR, în schimb se implică în secunda doi dacă ar putea să îți facă un rău deși nu e treaba lor.

Când trebuie să se implice sunt lipsiți de acțiune, când trebuie să își vadă de treabă, sunt plini de interes. Asta e lumea...! 
Ps. L-am dat pe mâna legii imediat ce am avut dovada intenției, a fost reținut pe loc si s-a deschis un dosar penal în cercetare. Știu ce urmează pentru mine și mi-am asumat drumurile ce urmează pe la instituții. Chiar daca nu mi-a fost niciodată furat nimic, cred că e foarte neplăcut", a scris clujeanul cu simţ civic pe contul său de Facebook, unde a şi postat clipul video.

Un bărbat a furat o bicicletă, ziua în amiaza mare
Un bărbat a furat o bicicletă, ziua în amiaza mare[Sursa foto: Captură video]

Un bărbat a furat capacele mașinii de poliție și a ajuns în arest. 

Un caz asemănător a avut loc în Suceva. Un bărbat de 35 de ani din comuna Bosanci, județul Suceava, a furat capacele roților de la mașina poliției. Suceveanul s-a gândit că nu va fi prins la patru dimineața, dar a fost înregistrat de o cameră de supraveghere.

Un bărbat a furat capacele mașinii de poliție și a ajuns în arest.
Un bărbat a furat capacele mașinii de poliție și a ajuns în arest.

Citeste si: Dimineața Nebună: Bărbat îmbrăcat în haine de preot, prins când fura dintr-un magazin din Craiova- AUDIO

Cu toate că acesta a crezut că va scăpa basma curată, oamenii legii l-au prins și l-au arestat după patru zile. Suspectul identificat de polițiști a fost audiat, iar pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Bărbatul a recunoscut că a furat capacele mașinii postului de poliție din comuna Udești, potrivit  monitorulsv.ro.