Stiri

Dimineața Nebună: Un hoț a fost prins în timp ce fura din podul unei locuințe! Cum a reacționat proprietarul casei - AUDIO

Un hoț a fost prins în timp ce fura din podul unei locuințe
Un hoț a fost prins în timp ce fura din podul unei locuințe
Un bărbat de 57 de ani din Dolhasca a fost prins, în noaptea de duminică spre luni, în podul unei locuințe din Probota în timp ce fura mai multe bunuri.

Un echipaj de la Poliția orașului Dolhasca a intervenit, în noaptea de duminică spre luni, în satul Probota, în urma unui apel la 112 prin care un bărbat sesiza că în timp ce se afla în dormitorul locuinței soției sale a auzit ”mișcări” în pod, fiind probabil ca cineva să fie la furat. Apelul la 112 a venit în jurul orei 0.45 din noapte, iar echipajul deplasat la fața locului a constatat, într-adevăr, că în pod se află un bărbat necunoscut.

Un hoț a fost prins în timp ce fura din podul unei locuințe
Un hoț a fost prins în timp ce fura din podul unei locuințe

Un bărbat de 57 de ani, prins la furat în podul unei locuințe

S-a stabilit că este vorba de Ionel Cîrneală, în vârstă de 57 de ani, localnic, care a fost prins în flagrant și a recunoscut că era la furat. Din cercetări a rezultat că respectivul a sustras mai întâi bunuri din incinta unei magazii, pe care le-a băgat într-un sac de rafie, după care s-a urcat și în pod, pentru a mai căuta și alte bunuri de furat.

Citeste si: Dimineața Nebună: Un tânăr din Suceava s-a urcat beat la volan, apoi a sunat la 112 cerând să fie oprit în trafic de un echipaj de poliție- AUDIO

Polițiștii au găsit asupra autorului mai multe bunuri recunoscute de părțile vătămate (bărbatul care a sunat la 112 și soția sa) și au întocmit proces verbal de constatare a infracţiunii flagrante de furt calificat. 

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul „Dimineața Nebună”.