Stiri

Dimineața Nebună: Bărbat îmbrăcat în haine de preot, prins când fura dintr-un magazin din Craiova - AUDIO

Bărbat îmbrăcat în preot, prins la furat în Craiova
Bărbat îmbrăcat în preot, prins la furat în Craiova [Sursa foto: Facebook-/Ești din Craiova dacă...]
Un bărbat îmbrăcat în haine preoţeşti a fost prins, duminică, în timp ce fura dintr-un magazin din Craiova.

Localnicii au avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care au descoperit un bărbat îmbrăcat în haine de preot care a apelat la un gest de-a dreptul necugetat. Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi telefonic, duminică, de o femeie de 46 ani, agent de securitate în cadrul unui magazin de pe strada Calea Severinului, cu privire la faptul că a surprins o persoană care ar fi sustras bunuri din magazin. 

Bărbat îmbrăcat în preot, prins la furat în Craiova
Bărbat îmbrăcat în preot, prins la furat în Craiova[Sursa foto: Facebook-/Ești din Craiova dacă...]

Bărbat îmbrăcat în preot, prins la furat în Craiova

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, din Işalniţa. În urma unei percheziții corporale, s-a demonstrat faptul că bărbatul îmbrăcat în haine preoțești a ales să sustragă dintr-un magazin o cameră pentru inspecție vizuală și un telemetru cu laser, bunuri în valoare de aproximativ 420 lei.

Citeste si: Dimineața Nebună. Cât te costă să te dai cu rolele prin casă? Un bucureștean este obligat să plătească daune morale vecinilor- AUDIO

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, din Işalniţa, stabilindu-se că acesta ar fi sustras din incinta magazinului produse în valoare de aproximativ 420 de lei. Prejudiciul a fost recuperat prin restituirea bunurilor sustrase”, a transmis IPJ Dolj.

Bărbat îmbrăcat în preot, prins la furat în Craiova
Bărbat îmbrăcat în preot, prins la furat în Craiova[Sursa foto: Facebook-/Ești din Craiova dacă...]

Făptașul le-a povestit oamenilor legii că ar fi preot la o parohie privată, care ar fi subordonată unei mitropolii din Italia. Poliţiştii au stabilit, însă, că hoțul nu este preot în cadrul Bisericii Ortodoxe Române. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Citeste si: Dimineața Nebună: Pedeapsa primită de doi tineri din Piteşti care aruncau coji de seminţe pe jos. Poliția locală i-a învățat o lecție- AUDIO

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul „Dimineața nebună”.Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.