Stiri

Un bărbat a adus în fața instanței o soție falsă pentru a divorța. Cum i-a păcălit pe judecători

Un bărbat a adus în fața instanței o soție falsă pentru a divorța.
Un bărbat a adus în fața instanței o soție falsă pentru a divorța. [Sursa foto: PixaBay]
Decizia disperată a unui bărbat. A folosit o soție falsă pentru a cere la tribunal anularea căsătoriei.

Cu ajutorul unei soții false, un bărbat din Canada a obținut anularea căsătoriei lui cu adevărata parteneră. După ce instanța a revenit asupra divorțului, planul individului nu a funcționat până la capăt. Un judecător canadian a respins anularea căsătoriei, după ce a descoperit că „soția” care a depus mărturie în timpul procedurilor judiciare era o impostoare. El a aflat că unele documente depuse la dosar erau falsificate. 

Un bărbat a adus în fața instanței o soție falsă pentru a divorța.
Un bărbat a adus în fața instanței o soție falsă pentru a divorța.[Sursa foto: PixaBay]

„Nu pot stabili, pe baza probelor, cine este persoana care s-a prezentat drept Gina Elizabeth Zant. Dar este clar că a fost vorba de o impostoare ”, a scris Judecătorul Hori în decizia de a anulare a anulării căsătoriei.

Citește și: Alessandro Michele, designerul Gucci, părăsește casa de modă după opt ani: ”Se încheie pentru mine o călătorie extraordinară”

Bărbatul a fost la un pas de a obține divorțul de soția lui cu ajutorul unei impostoare

Warren și Gina Zant s-au căsătorit în Insulele Cook pe 27 noiembrie 1999, dar s-au despărțit două decenii mai târziu. Potrivit acordului de separare, Gina era beneficiara fondului de pensii a lui Warren Zant. Anul trecut, soțul a depus o cerere la Curtea Supremă din Columbia Britanică din Kamloops, Canada, prin care solicita anularea căsătoriei, pe baza unei declarații a soției care susținea că nu își mai dorește o legătură legală cu Warren. Judecătorul Hori a explicat că femeia care se pretindea că este Gina Zant a depus și un document semnat  în care afirma că dorește anularea.

Citește și: O femeie de 93 de ani și-a îndeplinit cea mai mare dorință. A cerut să fie arestată chiar de ziua ei de naștere

„În timpul audierii, persoana care s-a identificat ca fiind Gina Zant a confirmat că conținutul răspunsului la cererea sa este corect. Înainte de audiere, părțile au prezentat instanței un ordin de consimțământ care poartă semnăturile 'Warren Zant' și 'Gina E. Zant'.", a spus judecătorul Dennis Hori.

Un bărbat a adus în fața instanței o soție falsă pentru a divorța.
Un bărbat a adus în fața instanței o soție falsă pentru a divorța.[Sursa foto: PixaBay]

Adevărata soție a obținut respingerea anulării căsătoriei

Nu a durat foarte mult timp până când Gina Zant, adevărata soție a lui Warren, a aflat de fapta pe care a comis-o soțul ei. Femeia s-a adresat judecătorilor și le-a explicat acestora că ea nu a fost înștiințată despre dorința lui Warren de a se despărți de ea. Mai mult decât atât, femeia a menționat că datele personale și semnătura nu îi aparțin ei,