Stiri

O femeie de 93 de ani și-a îndeplinit cea mai mare dorință. A cerut să fie arestată chiar de ziua ei de naștere

O bunicuță de 93 de ani a cerut să fie arestată
O bunicuță de 93 de ani a cerut să fie arestată [Sursa foto: Twitter]
Polițiștii au îndeplinit o ”ultimă dorință” a unei bunicuțe de 93 de ani. Femeia a cerut să fie arestată.

O femeie de 93 de ani şi-a dorit să fie arestată de poliţie, ca experienţă pe care nu a reuşit să o trăiască până acum. Autorităţile au dat dovadă de mare deschidere şi au organizat o „amplă operaţiune“. Bunicuța care nu a comis nicio infracţiune toată viaţa, a fost arestată de poliţia din Manchester, notează The Guardian. Polițiștii care au arestat-o pe pensionară au acuzat-o că ar fi jefuit un magazin.

 

„Eu nu-mi fac cumpărăturile la Co-op”, a răspuns bunica în jocul de rol.

Răspunsul ei nu i-a putut convinge pe oamenii legii și i-au pus cătușele, au urcat-o în mașină și au dus-o la secția de poliție însă, în loc s-o închidă într-o celulă, i-au oferit ceai și prăjituri.

Citește și: Dimineața Nebună: Și-au dat seama că au jefuit casa greșită și s-au apucat de curățenie în urma lor. Hoții mascați le-au cerut scuze proprietarilor- AUDIO

”Am reușit să îndeplinim dorința unei doamne în vârstă și să-i oferim o zi de neuitat. Suntem bucuroși ca am reușit să o facem pe o doamnă vârstnică să zâmbească și să elimine una dintre dorințele de pe listă”, a menționat Pye într-o declarație.

A cerut să fie arestată chiar de ziua ei de naștere
A cerut să fie arestată chiar de ziua ei de naștere

Nepoata femeii, mesaj de mulțumire pentru autoritățile din Manchester 

Într-un tweet care a primit peste o mie de aprecieri, Pam Smith a scris poliției din Greater Manchester pentru a le mulțumi pentru gestul față de bunica ei, Josie Birds.

„Un mare mulțumesc poliției din Great Manchester pentru că a arestat-o astăzi pe bunica mea Josie Birds. Ea are 93 de ani și se luptă cu probleme de sănătate și a vrut să fie arestată înainte de a fi prea târziu. Ea are o inimă de aur și chiar s-a bucurat astăzi. Vă mulțumesc că i-ați îndeplinit dorința”, a scris Smith.

Citește și: Dimineața Nebună: O mamă din Baia Mare a sunat la 112 pentru că întârzia să își ia copilul de la grădiniță. Ce le-a cerut oamenilor legii. Audio

Bunicuța din Statele Unite ale Americii a făcut o adevărată pasiune pentru filmele polițiste. Aceasta a mărturisit că apreciază foarte mult și reality-show-urile cu urmăriri ale poliției.

O bunicuță de 93 de ani a cerut să fie arestată
O bunicuță de 93 de ani a cerut să fie arestată[Sursa foto: Twitter]

Nu este primul gest de acest gen din partea autorităţilor. În martie, Anne Brokenbrow, în vârstă de 104 de ani, şi-a dorit să fie arestată de poliţiştii din Bristol.

Am avut parte de o zi minunată, a fost interesant. Nimic de genul ăsta nu mi s-a întâmplat până acum. Au pus cătuşele, a fost exact cum mi-am imaginat“, a spus femeia.