Stiri mondene

Trupa Cargo, primul turneu internațional: „Suntem foarte bucuroși să putem interacționa cu publicul nostru”

Trupa Cargo, primul turneu internațional
Trupa Cargo, primul turneu internațional [Sursa foto: Instagram]
Membrii formației Cargo vor susține primul turneu internațional. Consultă aici programul evenimentelor.

Cu o experiență de peste 35 de ani în industria muzicală, Cargo, una dintre cel mai iubite trupe rock din România, vrea să ajungă la fanii din cât mai multe colțuri ale lumii și pleacă în primul turneu internațional, respectiv în Canada, unde vor susține o serie de concerte pentru comunitățile de români stabilite peste hotare.

Trupa Cargo, primul turneu internațional
Trupa Cargo, primul turneu internațional[Sursa foto: Instagram]

„Suntem foarte bucuroși să putem interacționa cu publicul nostru de acolo și acesta este cel mai important mesaj pe care vrem să-l transmitem lor prin aceste concerte.

Sperăm să ne întâlnim cu cât mai mulți oameni, cărora vrem să le lăsăm o amintire pe care să nu o uite prea curând", a spus  Cargo.

Program turneu Cargo în Canada:

  • 7 octombrie, la Vanier College Auditorium din Montreal
  • 9 octombrie, la The Columbus Club din Niagara Falls
  • 10 octombrie la The RecRoom Club din Calgary
 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CARGO (@cargorock_ro)

Cargo lucrează la un nou album

În acest moment, membrii formației lucrează la un nou album, pe care abia așteptă să îl prezinte fanilor în formulă finală.

„E adevărat că lucrăm la piese. Ne-am propus ca între concerte să lucrăm la material nou. Ne dorim ca la începutul anului viitor să fie gata. E momentul să scoatem un disc nou! Dar vedem cât durează. Nu ne grăbim și nu facem rabat de la calitate. Trebuie să fie exact cum vrem noi. Oricum, prioritatea numărul unu pentru trupa Cargo, în acest moment, este un material nou.”, a povestit Adrian „Baciu” Igrișan.

Trupa Cargo, primul turneu internațional
Trupa Cargo, primul turneu internațional[Sursa foto: Instagram]

Ultima piesă lansată de Cargo  se numește „Cruce în destin” și este, se pare, primul single lansat de pe viitorul disc pe care, așadar, l-am putea auzi în prima parte a anului 2023.

Citeste si: Johnny Depp va regiza un film biografic despre pictorul italian Amedeo Modigliani: „Sunt onorat să aduc poveste pe ecran”

Formația Cargo a fost înființată de către Adi Bărar, la Timișoara, în anul 1985. De-a lungul anilor, în cadrul formației au avut loc mai multe schimbări de componență, formula actuală fiind Adrian "Baciu" Igrișan (voce/chitară), Tavi Pilan (tobe), Alin Achim (bass), Ionuț Cârjă (clape) și David Cristian (chitară).