Stiri

David Cristian este noul chitarist al formației CARGO

David Cristian este noul chitarist al formației Cargo
David Cristian este noul chitarist al formației Cargo [Sursa foto: Instagram]
David Cristian, în vârstă de numai 16 ani, este noul chitarist al formației CARGO. Cum l-au primit membrii formației?!

La numai 16 ani, David Cristian stăpânește chitara cum puțini o fac. Nici nu este de mirare având în vedere că acesta s-a aflat sub tutela lui Adi Bărar. Observând dragostea lui pentru chitară de la o vârstă fragedă, Adi Bărar l-a luat pe David sub aripa sa și l-a învățat toate secretele lui. În cadrul festivalului "Mentor Rock Gathering- In memoriam Adi Bărar", David Cristian și-a făcut debutul de chitarist al trupei CARGO.

David Cristian este noul chitarist al formației Cargo
David Cristian este noul chitarist al formației Cargo

„Fiind fan CARGO de mic și crescând nu doar cu muzica lor, ci și printre ei, intrarea mea a fost, oarecum, naturală. Evident, mă simt foarte bine cântând alături de ei. Idealul meu este de a continua ceea ce Adi Bărar si CARGO au construit de-a lungul timpului. A fost un privilegiu să fiu îndrumat de el pe plan muzical, dar și în cel personal", a declarat David Cristian.

David Cristian urcă pe scenă de la minutul 30

Cum l-au primit membrii trupei CARGO

„David a crescut cu noi, și aici mă refer la familiile noastre, observând, după ce mi-a spus Adi, cât de talentat și serios e. Chiar dacă suntem mândri de toți copiii noștri, el a pășit pe tărâmul artei și în câțiva ani am fost surprins și impresionat de progresele lui pe plan muzical. Cred că am ales cea mai decentă variantă în momentul ăsta greu, fără a face rabat de calitate artistică și umană. Am fost, suntem și vom rămâne o familie", a declarat Adrian Igrișan.

David Cristian este noul chitarist al formației Cargo
David Cristian este noul chitarist al formației Cargo[Sursa foto: Instagram]

„David Cristian, un puști deosebit de talentat, cu o stapânire de sine incredibilă, dobândită cel mai probabil în fața tablei de șah. E un jucător competitiv. Singurul copil care a avut șansa de a-l avea profesor de chitară pe Adi Bărar!", a declarat și Tavi Pilan.