Stiri mondene

Trei lucruri mai puțin cunoscute despre Clara Chia Marti, iubita lui Pique

Trei lucruri mai puțin cunoscute despre Clara Chia Marti, iubita lui Pique
Clara Chia Marti și Gerard Pique [Sursa foto: Instagram]
Cine este Clara Chia Marti? Iată tot ce trebuie să știi despre cea care l-a cucerit pe Gerard Pique.

Vestea că Gerard Pique și Clara Chia Marti ar forma un cuplu a venit la scurt timp după ce fotbalistul și fosta sa soție, Shakira au anunțat oficial despărțirea, după 11 ani de relație. Chiar dacă nu este clar cum a început relația lor, se pare că Pique a înșelat-o pe cântăreața columbiană cu Clara Chia, iar în momentul în care aceasta a aflat, relația nu a mai putut fi salvată.

Cuplul a fost surprins pentru prima dată împreună în anul 2022 la un festival de muzică, iar ulterior doar ocazional. În ciuda eforturilor de a sta departe de lumina reflectoarelor, cuplul a ajuns în atenția publicului după ce Shakira a lansat două piese care le sunt adresate, ”BZRP Music Session #53” și ”TQG”. Iată trei lucruri mai puțin cunoscute despre Clara Chia Marti, iubita lui Pique. 

Citește și: Un nou scandal în industria muzicală? Adrian Enache și Aurelian Temişan, schimb de replici dure: ”Păi ce să-i fac, dacă e mai sobru”. Ce și-au reproșat și de unde a pornit conflictul

Trei lucruri mai puțin cunoscute despre Clara Chia Marti, iubita lui Pique
Clara Chia Marti și Gerard Pique[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cristina Șișcanu, apariție șocantă în social media. Soția lui Madalin Ionescu are ochiul vânat: "Nu suportam nimic"

Cine este Clara Chia Marti? Iată 3 lucruri mai puțin cunoscute despre actuala iubită a lui Pique

Piqué a postat pe Instgram prima fotografie cu el și Clara Chia Marti pe 25 ianuarie 2023, la doar câteva zile după lansarea piesei ”BZRP Music Session #53”, în care el și partenera lui sunt umiliți de Shakira. O lună mai târziu, frumoasa cântăreață a lansat o altă piesă, ”TQG”, despre cum

un fost iubit își reface viața alături de o altă femeie. „M-a rănit să te văd cu cea nouă/ Dar eu am mers deja mai departe/ Nu mai ești binevenit aici/ Am văzut că iubita ta a aruncat vina pe mine/ Nu mă enervează, mă face să râd”, sunt versuri pe care le cântă Shakira. Iată tot ce trebuie să știi despre iubita lui Pique. 

1. Clara Chia Marti este o studentă în relații publice în vârstă de 23 de ani, care locuiește în Barcelona. Potrivit The Sun, ea lucrează pentru compania de producție de filme și televiziune a lui Gerard, Kosmos, supervizând evenimentele speciale.

Citește și: Dana Rogoz a vorbit despre una dintre cele mai importante persoane din viața sa: „Am plâns. Ne leagă așa de multe”. Ce a emoționat-o până la lacrimi pe actriță

2. Chiar dacă a fost văzută cu Gerard Pique  în public, se pare că tânăra preferă să rămână în afara reflectoarelor. Clara Chia Marti este activă în mediul online, însă conturile ei sunt private. Deși postările ei nu sunt vizibile, biografia de pe Instagram a iubitei lui Pique indică faptul că ea locuiește în Barcelona, Spania și, de asemenea, afișează vârsta ei și un motto: „Carpe Diem”, care înseamnă în latină „Trăiește clipa!”. Clara Chia Marti are doar 5 postări și 175 de urmăritori, unul dintre ei fiind Gerard Pique.

3. La doar trei luni după ce Piqué și Shakira și-au anunțat despărțirea, fostul fotbalist a fost văzut cu Clara Chia Marti în timp ce participau la festivalul de muzică Summerfest Cerdanya. Fotografiile publicate de Daily Mail i-au arătat pe cei doi stând împreună în mulțime, în timp ce Piqué și-a îmbrățișat partenera și s-a aplecat pentru un sărut. La scurt timp după ce Piqué și Clara au fost văzuți pentru prima dată în public împreună, au participat la o nuntă în Catalonia, Spania. Cei doi au fost văzuți ținându-se de mână și simțindu-se bine în timp ce se amestecau printre invitați.