Stiri mondene

Theo Rose, probleme în sarcină! Cântăreața a mărturisit tot ce a pățit: ”Am dureri noi”

Theo Rose se confruntă cu probleme în sarcină
Theo Rose  [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Theo Rose s-a destăinuit fanilor săi, dezvăluind problemele care nu îi dau pace în ultima perioadă. Iată despre ce este vorba!

Doar câteva luni o mai despart pe Theo Rose  de momentul în care va deveni mamă. Îndrăgita artistă s-a confesat fanilor și le-a dezvăluit problemele cu care se confruntă în cea de-a șasea lună de sarcină. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut un obicei din a-și ține la curent fanii cu ceea ce se întâmpla în viața ei, mai ales în privința sarcinii.

Theo Rose se confruntă cu probleme în sarcină
Theo Rose [Sursa foto: Facebook]

Artista este om mămică tânără și are o mulțime de spaime legate de sarcină. De data aceasta, cântăreața le-a mărturisit urmăritorilor săi că se confruntă cu probleme în zona facială, dar și cu noi dureri de spate, asta pentru că traversează ultimele luni din sarcină. 

„Am fața plină de chestii și niște dureri noi de spate.”, a scris Theo Rose.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Citește și: „Îmi venea să dau cu ele de pământ!” Theo Rose, probleme la ultimul concert! Nu i s-a mai întâmplat asta vreodată

Theo Rose se simte mai atrăgătoare, în postura de gravidă

Deși multe femei încep să se simtă destul de complexate atunci când corpul lor se schimbă în timpul sarcinii, Theo Rose  a declarat că îi place cum arată în postura de gravidă. vedeta este încântată de formele pe care le-a căpătat și își face o mulțime de forme, întrucât se simte foarte atrăgătoare.

Theo Rose se confruntă cu probleme în sarcină
Theo Rose [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Theo Rose, motivul pentru care nu ar vrea să-și expună copilul în mediul online: ”Am văzut și eu la alții că sunt mai liniștiți”

„Vă spun sincer, și mie îmi place cum arăt gravidă, mai mult față de cum arătam înainte. Corpul meu a suferit niște transformări mișto. Dacă te uiți așa la mine vezi așa niște forme, ceea ce este extraordionar pentru una care nu a avut deloc. Mi-am luat și eu că toate gravidele un body special, chiloți de femeie gravidă, o bustiera și când mă mai schimb mai fac câte o poză. Am telefonul plin de poze cu mine gravidă, cu burta, săptămânal îmi fac poze. M-am gândit într-o zi, să îmi fure telefonul și să pună pozele să mă vadă lumea și pe mine că acum îmi place.”, a declarat Theo Rose, în urmă cu ceva timp.