Stiri

Cum a anunțat Lindsey Lohan că va deveni pentru prima oara mamică

Cum a anunțat Lindsey Lohan că va deveni pentru prima oara mamică
Cum a anunțat Lindsey Lohan că va deveni pentru prima oara mamică [Sursa foto: Facebook]
Ea nu va fi o mamă obișnuită, va fi o mamă cool! Vedeta din Mean Girls Lindsay Lohan este însărcinată cu primul ei copil!

„Suntem binecuvântați și entuziasmați!” Cu această frază pe rețelele ei de socializare, Lindsay Lohan a anunțat că va deveni mamă pentru prima dată alături de partenerul ei, omul de afaceri Bader Shammas. Vedeta de la Hollywood a împărtășit și o imagine a unei haine pentru bebeluși cu descrierea: „În curând”.

Cum a anunțat Lindsey Lohan că va deveni pentru prima oara mamică[Sursa foto: Facebook]

Publicarea sa a generat reacții imediate și o serie de comentarii de felicitare din partea adepților săi, care au sărbătorit sosirea primului lor născut.

Fosta fată Disney a confirmat și pentru TMZ vestea: „Suntem foarte încântați de sosirea celui mai nou membru al familiei noastre și așteptăm cu nerăbdare acest următor capitol al vieții noastre!”, a exprimat ea.

Lohan, de origine americană, a ajuns la faimă mondială cu rolul său dublu din „Game of Twins” (1998), filmul Disney care se învârte în jurul a două surori care s-au despărțit la naștere și se reîntâlnesc într-o tabără de vară.

Alte dintre cele mai cunoscute titluri ale sale au fost „Freaky Friday” (2003), unde a împărțit rolul principal cu recentul câștigător al Oscarului, Jaime Lee Curtis. De asemenea, ea este amintită și pentru rolurile din „Mean Girls” (2004); sau „Herbie: Fully Loaded” (2005).

Citește și: Lindsay Lohan s-a căsătorit în secret. Cine este Bader Shammas, soțul actriței?!

„Producția următorului film de Crăciun al lui Lindsay Lohan pentru Netflix a fost amânată din cauza sarcinii ei”, a povestiti o apropiată a actriței.

Mama lui Lindsay, Dina Lohan, a făcut și ea declarații emoționante. „Sunt plină de atât de multă bucurie și fericire pentru fiica mea și soțul ei, iar familia mea este încântată. Este o perioadă frumoasă pentru noi toți”.

Dina a împărtășit, de asemenea, o fotografie adorabilă în care se joacă cu fiica ei în copilărie și a adăugat emoționată: „Copilul meu are un copil!”

Citește și: Rita Ora s-a căsătorit în secret cu regizorul și producătorul Taika Waititi: „A fost o ceremonie intimă și super specială”

Lindsay Lohan despre viața ei de căsătorie cu Bader Shammas: „Suntem o echipă grozavă”

Cum a anunțat Lindsey Lohan că va deveni pentru prima oara mamică[Sursa foto: Facebook]

În iulie anul trecut, actrița în vârstă de 36 de ani a împărtășit într-o postare pe Instagram că s-a căsătorit cu Bader Shammas, un finanțator din Dubai.

Lohan a postat o poză zâmbitoare cu ea și cu Shamas la acea vreme și s-a numit „cea mai norocoasă femeie din lume”. S-a referit la Shamas drept soțul ei.