Stiri

Top 5 filme motivaționale pe care să le urmărești când ai moralul scăzut

Top 5 filme motivaționale pe care să le urmărești când ai moralul scăzut
[Sursa foto: Facebook ]
Aceste filme motivaţionale îţi vor da un alt vibe şi te vor face să priveşte altfel lucrurile, dacă ai moralul scăzut.

 Cărţile şi filmele motivaţionale sunt o modalitate excelentă de a-ţi ridica moralul, atunci când este la pământ. Te vor face să priveşti lucrurile şi dintr-o altă perspectivă şi cu siguranţă te vor face să te simţi mai bine.

Cinci filme motivaţionale care îţi vor ridica moralul

 The Blind Side

Acest film prezintă povestea reală a lui Michael Oher, un tânăr de culoare care provine dintr-o familie instabilă, apoi ajunge în grija unui cuplu care îi oferă tot ce trebuie pentru a se dezvolta armonios.

Michael este sprijinit de mama sa adoptivă în visul său de a ajunge fotbalist profesionist şi reuşeşte să şi-l îndeplinească. Rolul mamei adoptive este interpretat de Sandra Bullock, care a şi câştigat un premiu Oscar pentru acest film.

 Hotel Rwanda

Cu siguranţă vei avea o altă perspectivă asupra vieţii după ce vei urmări acest film. "Hotel Rwanda" spune povestea lui Paul Rusesabagina, un om care adăposteşte în hotelul său peste 1200 de refugiaţi ameninţaţi cu moartea, în timpul genocidului din Rwanda, în 1994.

 Million Dollar Baby

Hilary Swank interpretează rolul unei fete care visează să facă box la cel mai înalt nivel. În rolul antrenorului joacă Clint Eastwood, iar acesta se lasă cu greu înduplecat de fată pentru a o antrena. Acceptă totuşi, când vede dorinţa şi potenţialul uriaş al acesteia.

 127 Hours

Acesta este un film care îţi va aminti că oricât de disperată este situaţia, întotdeauna există o rezolvare. "127 Hours" prezintă povestea reală a lui Aron Ralston, un alpinist care rămâne blocat într-un loc izolat şi recurge la gesturi incredibile pentru a putea supravieţui.

 Goal! The Dream Begins

Un tânăr are un singur ţel în viaţă, acela de a ajunge fotbalist. Acesta învaţă să treacă peste orice obstacol, iar filmul cu siguranţă te va inspira şi îţi va demonstra că atunci când îţi doreşti cu adevărat ceva şi lupţi cu toate forţele pentru acel lucru, nimic nu este imposibil.