Stiri

Cele mai bune filme și seriale care au premiera pe HBO Go în luna august

Cele mai bune filme și seriale care au premiera pe HBO Go în luna august
[Sursa foto: Facebook ]
În luna august, mai multe filme şi seriale foarte bune vor avea premiera pe HBO Go.

 HBO Go vine în luna august cu mai multe noutăţi. Iată care sunt cele mai bune filme şi seriale care vor avea premiera pe HBO Go în luna august.

Cele mai bune filme şi seriale care vor apărea pe HBO Go în luna august

 300 (2007)

Un film de excepţie, cu Gerard Butler, Andrew Tiernan, Lena Headey, Dominic West, David Wenham, Vincent Regan şi Rodrigo Santoro.

Povestea regelui Leonidas și a reginei sale Gorgo s-a petrecut pe vremea în care armata Imperiului Persan decima orice popor care încerca să îi țină piept. Ajunși la porțile Greciei, persanii au trimis sol regelui spartan Leonidas, oferindu-i întreaga putere dacă acesta va accepta să se plece în fața atotputernicului Xerxes. Dar neînfricatul lider a adunat cei mai buni luptători ai imperiului său și a pornit la luptă. Armata sa cu 300 de spartani a fost înfrântă, dar lupta eroică a fost un exemplu pentru celelalte popoare greceşti.

Cele mai bune filme și seriale care au premiera pe HBO Go în luna august

 Canyon (2020)

Un scurt-metraj francez, despre un autobuz cu turiști care se află într-o excursie în munți. După o pauză scurtă, o parte din grup suspectează că unul dintre ei lipsește. În ciuda confuziei, autobuzul nu riscă să lase pe nimeni în urmă, mai ales într-un mediu așa dur. Membrii grupului ezită, au dubii și încep să-și piardă răbdarea. 

 H Is for Happiness (2019)

Producția, a cărei acțiune se petrece în orașul australian Albany, este un film clasic, potrivit pentru toate vârstele, care vă va face să râdeți, să plângeți și să vă bucurați. Bazat pe cartea „My Life as an Alphabet”, scrisă de Barry Jonsberh, filmul prezintă povestea emoționantă și sinceră a unei fete de 12 ani. Aceasta e hotărâtă să-și aducă familia înapoi de pe marginea prăpastiei și să readucă fericirea în viețile lor. 

 Perfect 10 (2019)

Leigh este o gimnastă de 15 ani, a cărei viaţă este dată peste cap în momentul în care fratele de a cărui existenţă nu ştia, vine să locuiască alături de ea şi de tatăl său. Tânăra va trebui să aleagă între visurile ei ca gimnastă și o captivantă lume nouă. 

 American Sniper (2014)

Un film clasic, regizat de Clint Eastwood, cu o distribuţie de excepţie, din care fac parte Bradley Cooper, Sienna Miller, Jake Mcdorman, Luke Grimes şi Keir O'donnell.

Cele mai bune filme și seriale care au premiera pe HBO Go în luna august