Stiri

TOP 5 filme și seriale care apar în luna septembrie pe Netflix

TOP 5 filme și seriale care apar în luna septembrie pe Netflix
[Sursa foto: Facebook ]
Din luna septembrie, Netflix îşi măreşte oferta cu zeci de noi filme şi seriale.

 Din luna septembrie începe anotimpul ploios, lumea va sta mai mult în case, iar pe asta se bazează şi cei de la Netflix, care vor introduce o mulţime de noi filme şi seriale.

Top 5 filme şi seriale care apar pe Netflix în luna septembrie

Turning Point: 9/11 and the War on Terror

Acest documentar va apărea pe Netflix chiar din prima zi a lunii septembrie.

Pelicula marchează 20 de ani de la tragedia de pe 9 septembrie, când turnurile gemene din New York au fost doborâte în urma unui atac terorist. Regizorul Brian Knappenberger nu s-a concentrat doar pe ziua atentatelor, ci şi pe cum a luat fiinţă Al Quaida. 

 Kate

Filmul regizat de Cedric Nicolas-Troyan are o distribuţie din care fac parte Mary Elizabeth Winstead, Miku Martineau, Woody Harrelson, Michiel Huisman şi Tadanobu Asano. Mary Elizabeth Winstead joacă rolul unei asasine, care este este otrăvită şi care are la dispoziţie 24 de ore pentru a-i prinde pe cei care îi doresc moartea, înainte ca otrava să îşi facă efectul.

 Sex Education: Sezonul 3

Unul dintre serialele preferate ale adolescenţilor revine cu cel de-al treilea sezon. Acesta va putea fi urmărit pe Netflix, începând cu 17 septembrie. 

TOP 5 filme și seriale care apar în luna septembrie pe Netflix

 School of Rock

Pentru amatorii de comedii, School of Rock este o alegere excelentă. Filmul regizat de Richard Linklater îi are în distribuţie pe Jack Black, Joan Cusack, Mike White, Sarah Silverman şi Miranda Cosgrove şi spune povestea unui chitarist dat afară din trupa din care făcea parte, care ajunge să predea la o şcoală de tradiţie şi formează propria trupă.

 Do the Right Thing

Do the Right Thing este un film din 1989, produs, scris şi regizat de Spike Lee. În această peliculă îi regăsim pe Danny Aiello, Ossie Davis, Ruby Dee, Richard Edson, Giancarlo Esposito, Bill Nunn, John Turturro şi Samuel L. Jackson. De asemenea, în acest film îşi face debutul celebrul Martin Lawrence.